Βαθμολογία

Προπονητικό δίτερμα για την ΑΕΛ

Δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα πραγματοποίησε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ με το τμήμα της Ακαδημίας το οποίο στην πλειοψηφία του θα αγωνιστεί στην Γ' Εθνική με τις Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας. Στόχος φυσικά δεν ήταν να εξαχθούν συμπεράσματα αλλά να ξεπιαστούν λίγο από τις προπονήσεις των πρώτων εβδομάδων και οι δύο ομάδες, ενώ δόθηκε η δυνατότητα να γίνουν και κάποιες δοκιμές παικτριών.

Η ΑΕΛ από την ερχόμενη εβδομάδα μπαίνει σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας, με τις τελευταίες αθλήτριες να επιστρέφουν και να ενσωματώνονται και αυτές στην ομάδα. Το πλάνο της ομάδας για ανανέωση και στήριξη στις αθλήτριες που έφτασαν την ομάδα μέχρι εδώ συνεχίζετε με θετικά μηνύματα μέχρι στιγμής. Τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθούν και τα φιλικά της ομάδας. Οι μικρές της ΑΕΛ από την άλλη έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία και με την προσθήκη ορισμένων έμπειρων παικτριών θα δημιουργήσουν ένα αξιόλογο σύνολο.

Από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι προπονήσεις και του τμήματος για τις αθλήτριες που είναι γεννημένες το 2006 και μικρότερες με την παίκτρια της ΑΕΛ Γιόβανα Σρετένοβιτς απόφοιτο της Γυμναστικής ακαδημίας να προπονεί το συγκεκριμένο τμήμα. Όσες κοπέλες επιθυμούν να εγγραφούν στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΛ μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της Ακαδημίας στο στάδιο Αλκαζάρ, στην Θύρα-3, καθημερινά 16:00 με 19:00. Ήδη το ενδιαφέρων είναι μεγάλο και αρκετές νεαρές κοπέλες έρχονται στις προπονήσεις για να γνωρίσουν τον όμορφο κόσμο του ποδοσφαίρου.