Βαθμολογία

Τέλος και επίσημα από την ΑΕΚ ο Μαϊστόροβιτς

Παρελθόν από την ΑΕΚ και με τη... βούλα αποτελεί από την Κυριακή (3/9) ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και η Ένωση ανακοίνωσε ότι δεν ανανέωσε τη συνεργασία της με τον τεχνικό διευθυντή.

Με δήλωσή του, ο Μαϊστόροβιτς έκανε λόγο για δύσκολη, αλλά κοινή απόφαση, σημειώνοντας ότι «η AEK θα αποτελεί πάντα ένα σημείο αναφοράς για εμένα». Μάλιστα, εμφανίστηκε σίγουρος ότι οι οπαδοί θα απολαύσουν την ομάδα που έχτισε μαζί με τη διοίκηση.

Πλέον, ο Νίκος Λυμπερόπουλος φαντάζει όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Ένωση, αφού απομένει πλέον μόνο το ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Αναλυτικά: «H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, μετά την από κοινού απόφαση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Η διοίκηση της ομάδας και σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τη βαθιά εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Μαϊστόροβιτς, αλλά και τις ειλικρινείς ευχαριστίες της για την προσφορά του στο club στη διάρκεια του ενός χρόνου της συνεργασίας μας. Υπήρξε για εμάς ένας πολύτιμος συνεργάτης και σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας.

Από την πλευρά του ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, μετά την κοινή απόφαση περί μη ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, δήλωσε στο aekfc.gr: “Πρόκειται για μία δύσκολη απόφαση που πήραμε μαζί με το club. Από την πλευρά μου οφείλω σε όλους και κυρίως στον πρόεδρο ένα μεγάλο ευχαριστώ για την σημαντική ευκαιρία που μου έδωσε μαζί με τις ιδανικές συνθήκες προκειμένου να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για την ομάδα. Απόλαυσα κάθε λεπτό και κάθε μέρα που δούλεψα για την ΑΕΚ και πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα έχει θετικό πρόσημο. H AEK θα αποτελεί πάντα ένα σημείο αναφοράς για εμένα. Πιστεύω βαθιά ότι οι οπαδοί της ομάδας θα απολαύσουν στη συνέχεια της σεζόν τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς και θα χαρούν με τις επιτυχίες της. Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία σε όλα τα μέλη του club, στη διοίκηση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα”».