Βαθμολογία

Mόνο νίκη

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το «δώρο» της Κύπρου την προηγούμενη αγωνιστική, μένοντας στο 0-0 με την Εσθονία, αλλά στις 21.45 της Κυριακής (3/9) απέναντι στο Βέλγιο δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα... δώρα.

Ο Μίκαελ Σκίμπε έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του στην προπόνηση του Σαββάτου (2/9). «Αφού δεν κερδίσαμε Εσθονία τώρα νίκη με Βέλγιο! Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αποτέλεσμα στο γήπεδό μας», τους ξεκαθάρισε.

Τα προβλήματα δεν λείπουν, αφού ο Κώστας Μήτρογλου δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και λογικά θα βρεθεί μόνο στον πάγκο. Παράλληλα, αμφίβολοι είναι και οι Παναγιώτης Ρέτσος, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Στέφανος Καπίνο, με τον Γιώργο Κουτρουμπή να καλείται εκτάκτως.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, υπάρχουν ερωτηματικά. Λογικά, αν δεν τα καταφέρει ο Καπίνο, ο Καρνέζης θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, με τους Τζαβέλλα, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Μανιάτης, αν δεν μπορέσει να ξεκινήσει ο Ρέτσος, στην άμυνα. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται και ο Ζέκα, καθώς και λογικά ένας εκ των Ταχτσίδη, Σάμαρη ή Τζιώλη. Πιο μπροστά οι Φορτούνης, Σταφυλίδης και Μάνταλος, ενώ για την κορυφή της επίθεσης υπάρχει το δίλημμα Διαμαντάκος ή Δώνης.