Βαθμολογία

Νίκη με Μασούρα ο Πανιώνιος

Εθισμένος στις νίκες δείχνει ο Πανιώνιος, ο οποίος μετά το 2x2 στη Σούπερ Λίγκα επικράτησε με 1-0 στην Τρίπολη του Αστέρα σε φιλικό που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (2/9) στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ευκαιρίες, πάντως, είχαν και οι δύο ομάδες με τους Αρκάδες να είναι εκείνοι που πρώτοι άγγιξαν το γκολ. Στο 15' ο Μάσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 27' ο Ντουντού λίγο έλειψε να βάλει αυτογκόλ. 

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά με στόχο να βρουν ένα γκολ, όμως, εκείνος που το κατάφερε ήταν ο Πανιώνιος. Στο 53' ο Μασούρας έπιασε πολύ δυνατό σουτ περίπου 15 μέτρα έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Αθανασιάδη. Ήταν τόσο εντυπωσιακό το υπήρξαν και τα σχετικά πειράγματα στη συνέχεια.

Η είσοδος του Ισνάλντο έδωσε πνοή στον Αστέρα, ο οποίος έψαξε στη συνέχεια την ισοφάριση. Ο Αργεντινός είχε μία καλή στιγμή στο 66', ενώ στο 85' λίγο έλειψε να σκοράρει. Έπιασε φοβερό σουτ και η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω. Δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γεσίλ από τον Κυριακόπουλο, αλλά ο Γερμανός επιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει τον Αθανασιάδη.

Να σημειωθεί πως ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε για τον Πανιώνιο ο Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία, ενώ περίπου ένα τέταρτο πήρε για τους γηπεδούχους ο Γκοντό, ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ (76' Κώτσιρας), Γιαννούλης (76' Κυριακόπουλος), Ζούμα, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (76' Στανισάβλιεβιτς), Ντουντού (46' Κουμάντεϊ), Καλτσάς (60' Ισνάλδο), Μάσα, Μανιάς (76' Γκοντό).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αστράς, Σαραμαντάς (81' Βουκελάτος), Παπαγεωργίου (67' Βλάχος), Μασούντ (46' Κόρμπος), Σαββίδης (67' Πινιώτης), Γκιοατά (67' Οικονομίδης), Μασούρας (78' Πλέγας), Γεσίλ, Ταπόκο, Σπιριντόνοβιτς (78' Γλυνός), Κάργας