Βαθμολογία

Βαζάκας: «Έχουμε πρόβλημα στο εύκολο γκολ»

Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκανε μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης του Απόλλωνα Λάρισας με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο τεχνικός των Καρδιτσιωτών Γιώργος Βαζάκας.

Ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στο πρόβλημα της ομάδας του που είναι το εύκολο γκολ καθώς αν διορθωθεί η ομάδα του θα είναι η έκπληξη της κατηγορίας, ενώ τόνισε και την διάθεση των παικτών του στις προπονήσεις. Τέλος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Απόλλωνα καλώντας το κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της λαρισινής ομάδας.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Βαζάκα:

«Είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και οι δυο ομάδες, σίγουρα πιο μπροστά από εμάς ο Απόλλων καθώς ξεκίνησε πιο νωρίς από εμάς, το θέμα για την ομάδα μου είναι να προσθέτουμε σε κάθε ματς ένα λιθαράκι ακόμα για το καλύτερο. Η ομάδα φτιάχνεται ο παίκτες έχουν διάθεση έχουν αφομιώσει αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις, μας λείπει όμως η ποιότητα μπροστά καθώς πιστεύω ότι έχουμε πρόβλημα στο εύκολο γκολ, αλλά θεωρώ αν το λύσουμε θα είμαστε η έκπληξη της κατηγορίας.

Όσον αφορά τον Απόλλωνα είναι μια έμπειρη ομάδα, μια σοβαρή ομάδα, έχει αρχή, μέσος και τέλος, χρειάζεται όμως υπομονή γιατί άκουσα κάτι ψιθύρους. Η ομάδα παίζει για πρώτη φορά στη κατηγορία αυτή θα πρέπει ο κόσμος να στηρίξει το προπονητή, να στηρίξουν τους παίκτες και να 'στε σίγουροι θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ