Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Δεν απογοητευόμαστε, ούτε ενθουσιαζόμαστε»

Δηλώσεις έκανε μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης του Απόλλωνα Λάρισας με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο τεχνικός των Λαρισαίων Σάκης Θεοδοσιάδης.

Ο έμπειρος τεχνικός του Απόλλωνα όπως δήλωσε δεν πρέπει ούτε να απογοητεύεται η ομάδα από τα φιλικά παιχνίδια, αλλά ούτε να ενθουσιάζεται, εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ όπως δήλωσε θα δοθεί ένα ακόμα φιλικό την Κυριακή (10/9) με αντίπαλο τον Άρη στο Αλκαζάρ.

Τέλος ο κόουτς της λαρισινής ομάδας σε ερώτηση του athleticlarissa σχετικά με το αν θα γίνουν άλλες κινήσεις ανέφερε ότι αν βρεθεί κάτι μέχρι τις 11 που λήγουν και οι μεταγραφές των ελεύθερων παικτών και "κολλάει" στην ομάδα δεν θα πουν όχι.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Θεοδοσιάδη:

«Άλλο ένα φιλικό απαιτητικό, είμαστε σε διαδικασία μονταρίσματος, το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε πράγματα τα οποία δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, διαθέτουμε παίκτες με πολύ καλά χαρακτηριστικά τόσο ατομικά όσο και ομαδικά και είμαι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση και την διαχείρηση που είχαμε στο παιχνίδι. Μια νίκη ψυχολογίας καθώς είχαμε αρνητικά αποτελέσματα στα προηγούμενα φιλικά και αυτό που είδα στα μάτια των παικτών σήμερα πριν το ματς, έβλεπα το πάθος και την θέληση τους για να κερδίσουν και να σπάσουν αυτό το απόστημα.

Ξέρουμε την ομάδα που έχουμε, δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις και το μυαλό μας είναι στην έναρξη του πρωταθλήματος εκεί που οι βαθμοί θα είναι ουσιαστικοί στη προσπάθειά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι απέναντι στη Καλλιθέα για το κύπελλο και να διεκδικήσουμε αυτά που μπορούμε στις δυο αυτές διοργανώσεις. Την Κυριακή θα δώσουμε ακόμα ένα φιλικό με αντίπαλο τον Άρη στο Αλκαζάρ ένα σημαντικό και δυνατό φιλικό και αυτό, δεν απογοητευόμαστε, ούτε ενθουσιαζόμαστε και θέλουμε νίκες για να ανεβούμε και άλλο ψυχολογικά».

Σε ερώτηση του athleticlarissa σχετκά με το αν θα γίνουν άλλες κινήσεις είπε:

«Όπως έχω πει τις τελευταίες ημέρες μας δόθηκε η δυνατότητα να αποκτήσουμε δυο καλά παιδιά, σαν ποδοσφαιριστές η αξία τους είναι δεδομένη πιστεύουμε πολύ σε αυτούς, σήμερα πήρε χρόνο συμμετοχής ο Βουτσιάς, ο Λαμπρόπουλος θα μπει από Δευτέρα στο πρόγραμμα και επειδή μέχρι τις 11 του μήνα υπάρχει η δυνατότητα για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές αν βρεθεί κάτι που να κολλάει στην ομάδα δεν θα πούμε όχι».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ