Βαθμολογία

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο ετήσιος χορός του Φαλανιακού (PICS)

Την Παρασκευή (1/9) στην κεντρική πλατεία της Φαλάνης διεξήχθη ο ετήσιος χορός του ιστορικού Φαλανιακού όπου βρέθηκε πλήθος κόσμου για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας. Η πλατεία ήταν κατάμεστη από κόσμο και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η τοποθέτηση του προέδρου κ. Αστέριου Αμανατίδη

Πριν την έναρξη της χοροεσπερίδας, το λόγο στο βήμα πήρε ο πρόεδρος και ψυχή της ομάδας κ. Αστέριος Αμανατίδης ο οποίος καλωσόρισε όλους όσους ήταν παρόντες και ανέφερε τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Φαλανιακού και εγώ προσωπικά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας στην σημερινή μουσική βραδιά που σηματοδοτεί τα τελευταία χρόνια την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς της ομάδας μας, αλλά και των τμημάτων της ακαδημίας του Φαλανιακού. Σε αυτή την καινούρια χρονιά σας χρειαζόμαστε όλους, ο Φαλανιακός είναι από τα ιστορικότερα σωματεία του νομού Λάρισας, εκτός όμως από την αντρική ομάδα γίνεται σημαντική προσπάθεια και στην ακαδημία του Φαλανιακού. Την περσινή χρονιά η ακαδημία συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά ακαδημιών στην Φλώρινα και σε διεθνές καμπ στην Χαλκιδική. Επίσης διοργανώσαμε στο τέλος της χρονιάς τουρνουά ακαδημιών στην Φαλάνη με την στήριξη της περιφέρειας Θεσσαλίας. Η ομάδα του προπαιδικού βγήκε πρώτη στον όμιλό της, η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί και επειδή αντιλαμβανόμαστε την δύσκολη οικονομική κατάσταση θα προσπαθήσουμε ώστε να γίνει και μείωση στην συνδρομή των παιδιών. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην σημερινή μουσική βραδιά και είναι τα εξής: Καφέ Αφιέρωμα, ταβέρνα Μαύρος Γάτος, ταβέρνα Αυγερινός, Καφέ Πιάτσα, Καφέ Μπαλ Απαλλού. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φετινούς χορηγούς της ομάδας μας που είναι: Καφέ Crimson, ΑΦΟΙ Λάππα, ΚΤΕΟ Ζερβός, 9/8 Live, Καφέ Απαλλού, Ελαιοχρωματισμοί Καφφές Γιώργος, Χρώματα, Υλικά Μονώσεων Ντάβας Αποστόλης και Δόμηση Εσωτερικών Χώρων Καρακίτσιος Απόστολης.

Θέλουμε ακόμη να ευχαριστήσουμε το athleticlarissa.gr τον Χρήστο Γκατζούλη και Βάσω Γκατζούλη που είναι κοντά μας και στηρίζουν την όλη προσπάθεια. Επίσης ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη που είναι κοντά μας, τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣΛ κ. Γιάννη Γκουτζαμάνη, τα μέλη της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρη Καρκατσέλα, Αργύρη Γκρίμπα, Μιχάλη Λίταινα, το αναπληρωματικό μέλος της ΕΠΣΛ κ. Μιχάλη Κόκκινο και τον κ. Κώστα Κουρδή που είναι επιτροπή διαιτησίας. Τον Ταμία της ΕΠΣΛ κ. Βαγγέλη Αλατά, τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Γιώργο Λαδόπουλο, καθώς και τον πρόεδρο του Δήμου Κοινότητας Φαλάνης κ. Μενέλαο Καρυώτη. Τους τοπικούς συμβούλους κ. Κώστα Λυγούρα, τον κ. Ρένο Καρυώτη που είναι και μέλος της ΕΠΣΛ, τον Δημοτικό σύμβουλο κ. Γιάννη Τσακίρη, τον κ. Ηρακλή Γερογιώκα πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Λάρισας, καθώς και τους προέδρους που μας έκαναν την τιμή κ. Γεώργιο Χώτο από τον Σμόλικα Φαλάνης, τον πρόεδρο του Ατρομήτου Δασοχωρίου κ. Παναγιώτη Παππά και τον πρόεδρο του Γ.Σ. Φαλάνης κ. Γιάννη Μαλαμά».

Γλέντι μέχρι το πρωί

Η πλατεία στη Φαλάνη έσφυζε από κόσμο καθώς και τα μαγαζιά, όλοι το διασκέδασαν με την ψυχή τους υπό τους ήχους της πολύ ωραίας ορχήστρας, η βραδιά ήταν πολύ όμορφη και πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν για να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά από το athleticlarissa.gr στην ομάδα του Φαλανιακού και να πετύχει τους στόχους του.

Σε ΚΛΙΚ η βραδιά του Φαλανιακού…