Βαθμολογία

Φέρνει Καμερουνέζο φορ ο Πανσερραϊκός

Αναγκασμένος να τρέξει μεταγραφικά στις μέρες που απομένουν για τους ελεύθερους παίκτες προκειμένου να καλύψει τουλάχιστον τέσσερα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του είναι ο Πανσερραϊκός μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στις υποθέσεις των αδερφών Ντοράγκι, του Τσολακίδη και του Κωνσταντίνου.

Η πρώτη προσθήκη φαίνεται πως θα είναι φορ, αφού οι Σερραίοι φέρνουν στην Ελλάδα παίκτη από το Καμερούν για δώσει επιπλέον λύσεις σε αυτή τη θέση. Βασικός ούτως ή άλλως θα λογίζεται ο Γκούρτσας, αλλά χρειάζονται και επιπλέον λύσεις.

Ωστόσο, δεν πρόκειται φυσικά να μείνουν εκεί. Από τη στιγμή που χάθηκε ο Απόστολος Κουτογλίδης (προτίμησε την Καλλιθέα) με την αναστάτωση που επικρατούσε τον τελευταίο καιρό και την έλλειψη ρευστού δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση δεύτερου τερματοφύλακα πίσω από τον Ρίστιτς.

Τα... ψώνια δεν τελειώνουν εκεί, αφού θα χρειαστούν παίκτες αντί των Μόμπιν Μιρ Ντοράγκι και Τσολακίδη, κάτι που σημαίνει πως τα «λιοντάρια» ψάχνουν για -δεύτερο- δεξί μπακ και εξτρέμ. Φυσικά καιρός για ανοίγματα δεν είναι με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να μετρούν μέχρι και το τελευταίο ευρώ, κάτι που θα παίξει ρόλο.

a-sports.gr