Βαθμολογία

Οι εκκρεμότητες του Κλάους Μίλερ

Ο νέος ισχυρός άνδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας φτάνει την Παρασκευή στη θεσσαλική πόλη για να τακτοποιήσει ανοιχτές υποθέσεις… Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννηση μεταβαίνει στην πόλη με σκοπό να τακτοποιήσει μία σειρά από σημαντικά ζητήματα που αφορούν τα δεδομένα σε διοικητικό επίπεδο, οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και λεπτομέρειες για το αγωνιστικό τμήμα.

Όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (28/9) η ομάδα απέκτησε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα με κάποιες οφειλές να υπάρχουν ακόμη που αφορούν την εξόφληση με δόσεις και τη ρύθμιση ώστε να μην έχει ζήτημα συμμετοχής για τη νέα αγωνιστική περίοδο στης διοργανώσεις η ομάδα.

Ξεκαθαρίζοντας, δηλαδή, το ζήτημα για το πιστοποιητικό συμμετοχής το επόμενο βήμα που έχει δρομολογηθεί είναι η κατάθεση των απαραίτητων παραβόλων που απαιτούνται για τις υπογραφές και για την ολοκλήρωση των συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμφώνησαν με τους Κιτρινόμαυρους.

Ακόμη υπάρχει στον ορίζοντα το ζήτημα των προσφυγών ποδοσφαιριστών της περασμένης σεζόν (Μπλέντι, Τσιλούλη, Δημόπουλου), όπου αναμένεται να υπάρξουν επαφές με τους ποδοσφαιριστές για να τακτοποιηθούν οι υποθέσεις.

Τέλος, ο κ. Μίλερ αναμένεται να προχωρήσει σε καταβολές μισθοδοσίας, κάτι που έκανε και πριν λίγες εβδομάδες στο τωρινό ρόστερ, ενώ θα έχει φυσικά επαφές με τον πρώην πρόεδρο κ. Μπούρμπο, ο οποίος εκπροσωπεί νόμιμα ακόμη σε πολλά θέματα την ΠΑΕ αλλά και για να συζητηθούν λεπτομέρειες της σταδιακής μεταβίβασης των μετοχών και των λοιπών συμφωνηθέντων του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Εξάλλου, έγιναν και οι απαραίτητες ενέργειες προς το Δημόσιο ώστε να τροποποιηθούν τα ονόματα των εκπροσώπων που εκροσωπούν τη Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ, στα πλαίσια της μετάβασης στη νέα διοικητική κατάσταση.

Πηγή: KarditsaSportiva