Βαθμολογία

«Ενωμένοι και δυνατοί, είμαστε Ανίκητοι»

Ιδιαίτερη αναφορά στους φιλάθλους που ζουν μακριά από την έδρα της αγαπημένης τους ομάδας αλλά ενισχύουν την προσπάθεια της διοίκησης με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας, έκανε η Νίκη Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Γιώργο Χατζηκωστή, από το μακρινό Σίδνεϊ της Αυστραλίας, για την αγορά της κάρτας διαρκείας της ομάδας μας και την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Στο πρόσωπο του Γιώργου συμβολίζεται η πίστη, η αγάπη και το ενδιαφέρον του μετανάστη Νικιώτη ο οποίος παρότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες της ομάδας μας, αισθάνεται την υποχρέωση να ενισχύσει την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

Την ίδια ευαισθησία ακριβώς είχαν και φέτος το καλοκαίρι ο κ. Νίκος Κακουλίδης, που διαμένει μόνιμα στην Ρουμανία, ο γιατρός από την Αθήνα κ. Καπουράνης Χρήστος, ο καθηγητής κ. Καζανίδης Κώστας καθώς και τόσοι άλλοι που ίσως δεν γνωρίζουμε προσωπικά. Τους ευχαριστούμε, διότι στέλνουν ένα μήνυμα σε όλους μας … να είστε βέβαιοι ότι όταν οι Νικιώτες είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι και δυνατοί, είμαστε Ανίκητοι!!»