Βαθμολογία

Ήττα για την ΑΕΛ στα Τρίκαλα

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε σήμερα (1/9) η ομάδα της ΑΕΛ από τα Τρίκαλα σε φιλική αναμέτρηση στο Δημοτικό στάδιο της πόλης των Τρικάλων.

Η ομάδα του Αντρέ Πάους, ο οποίος δοκίμασε αρκετά σχήματα, βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ, Δημήτρης Καπός, μετά από ανατροπή του από τον Σαφαρίκα. Παρά το 1-1 στην επανάληψη με σκόρερ τον Ντέλετιτς, οι "βυσσινί" δεχόμενοι γκολ στις καθυστερήσεις γνώρισαν την ήττα.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου μπήκε καλύτερα και απείλησε με τους Καπό (7') και Μίλιεβιτς (14') τα σουτ των οποίων πέρασαν λίγο άουτ από τα δοκάρια του Σαφαρίκα, με την ΑΕΛ να απειλεί με το φάουλ του Περόνε στο ημίωρο που μπλόκαρε ο Αποστολίδης. Τελικά ο ΑΟΤ στο 33' άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καπού, ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Σαφαρίκα, με το 1-0 να αποτελεί το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ προσπάθησε για το 1-1 και στο 50' ο Καρατάσιος με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ και άστοχη έξοδο του πορτιέρε των Τρικάλων, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ και στο 56' όταν ο Περόνε πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έβγαλε σε θέση για γκολ τον Γιαννιτσάνη όμως ο τελευταίος αστόχησε εξ επαφής. Η ΑΕΛ τελικά έφτασε στο 1-1 στο 80' με ένα πολύ ωραίο σουτ του Ντέλετιτς που κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασόπουλου που αιφνιδιάστηκε. Τελικά με την συμπλήρωση του 90λέπτου τα Τρίκαλα έφτασαν στο 2-1 με πλασέ του Μανώλη.

Διαιτησία: Ρούσσης (Τίκας, Παπαλίτσας)

Τρίκαλα (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης (46′ Αθανασόπουλος), Βέρτζος (85′ Ζγκούρι), Γιαννίτσης, Κοτσώνης (72′ Γκαλίτσιος), Γκόλιας, Πάνος, Τεγούσης (54′ Τόμιτς), Τσιάρας, Μίλιεβιτς (88′ Μανώλης), Τσίπρας (54′ Αναστασόπουλος), Καπός (87′ Ντιατά).

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Σαφαρίκας, Μασούρας, Κούσας, Γιοβάνοβιτς (46′ Κρίσμαν), Κόντορ, Λαγός, Ανδρεόπουλος (70′ Ντέλετιτς), Κρητικός (70′ Φατιόν), Γιαννιτσάνης, Περόνε (70′ Ρέντζας), Μπάμπιτς (46′ Καρατάσιος).

Φωτογραφία: goaltrikala.gr