Βαθμολογία

Δυνατό φιλικό στη Φιλιππούπολη

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δίνει ο Απόλλων Λάρισας αύριο Σάββατο (02/09, 18.00) με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι παίκτες του κ. Σάκη Θεοδοσιάδη, καλούνται να αποδείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όλα αυτά τα οποία κάνουν καθημερινά στο προπονητικό κέντρο Τερψιθέας μαζί με τον προπονητή τους και τους συνεργάτες του.

Βέβαια το αποτέλεσμα δεν παίζει κάποιον ιδιαίτερο λόγο πέραν της ψυχολογικής ανάτασης των ιδίων των παικτών. Παρόλα αυτά οι "κυανόλευκοι" θα πρέπει να αποδείξουν τα αυτονόητα και να αφήσουν στο χρονοντούλαπο, σαν μια κακή παρένθεση, το φιλικό του προηγούμενου Σαββάτου, στον Βόλο.

Πριν από το ματς θα γίνει η απονομή του Κυπέλλου Πρωταθλήματος του 2ου ομίλου, της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας στην ομάδα μας, για την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Γι αυτόν τον λόγο η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, όσο και ο Ερασιτέχνης προσκαλούν όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους αύριο Σάββατο στις 6:00 μμ. στο γήπεδο Φιλιππούπολης όπου θα διεξαχθεί ο συγκεκριμένος φιλικός αγώνας με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Δέκα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός θα απονείμει στην ομάδα του Απόλλωνα, το Κύπελλο της Πρωταθλήτριας της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.