Βαθμολογία

Σοκ με Περογαμβράκη στον ΟΦΗ!

Ο Αλέξης Περογαμβράκης στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, αφού ο τραυματισμός του στην προπόνηση αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρός. Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, ο έμπειρος επιθετικός χειρουργήθηκε την Παρασκευή (1/9) σε πρόσθιο χιαστό, έσω πλάγιο σύνδεσμο και έσω μηνίσκο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες!

Φυσικά, η διοίκηση στέκεται στο πλευρό του, με την ενημέρωση να αναφέρει: «Περίπου 6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Αλέξης Περογαμβράκης, ο οποίος την Παρασκευή (1/9) το πρωί, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον χειρούργο ορθοπεδικό του ΟΦΗ Γιώργο Στεφανουδάκη.

Η επέμβαση έγινε στην Ιντερκλίνικ και εκτός από τον Γιώργο Στεφανουδάκη, συμμετείχαν ακόμη οι κ.κ. Σήφης Χριστοφοράκης και Γιάννης Αγγελιδάκης. Στον επιθετικό του ΟΦΗ έγινε επέμβαση πρόσθιου χιαστού, έσω πλαγίου συνδέσμου και έσω μηνίσκου.

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, η επιστροφή του Αλέξη Περογαμβράκη υπολογίζεται σε 6 μήνες. Ο Αλέξης Περογαμβράκης είχε τραυματισμό στην προπόνηση του ΟΦΗ και μετά από τα αποτελέσματα της μαγνητικής εξέτασης, το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, έκρινε ότι πρέπει να γίνει άμεσα η επέμβαση , ώστε ο παίκτης να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Η οικογένεια του ΟΦΗ εύχεται στον Αλέξη Περογαμβράκη καλή δύναμη και γρήγορη επάνοδο στην ομάδα μας για να μας βοηθήσει στην προσπάθεια για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ! Αλέξη είσαι παλικάρι και θα τα καταφέρεις!».

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, στην προπόνηση της Παρασκευής θα φανεί αν θα μπορέσουν να παίξουν στο φιλικό με τον Πλατανιά το Σάββατο (2/9, 19.00) οι Λεάλ και Ποτουρίδης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Απών από το ματς θα είναι δεδομένα ο Σιώπης.