Βαθμολογία

Δεύτερη φιλική νίκη για Γουέντι Ντέγκλα

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό της Γουέντι Ντέγκλα, την οποία θα αντιμετωπίσει η ΑΕΛ στο Καρπενήσι στις 4 Σεπτεμβρίου, καθώς επικράτησε με 2-1 του Αήττητού Σπάτων.

Η αναμέτρηση έλαβε χώρα στο γήπεδο του ξενοδοχείου Avaris στο Καρπενήσι και ξεκίνησε στις 11:00 παρουσία μόλις 30 θεατών με την αιγυπτιακή ομάδα να φτάνει στη νίκη παρότι βρέθηκε να χάνει από την ομάδα της Ανατολικής Αττικής.

Μόλις στο 4' ο Τσιλιγκίρης με ωραίο σουτ, ύστερα από ασταθές διώξιμο της άμυνας των Αιγυπτίων, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, για να φτάσει στο 1-1 η Γουέντι με πλασέ του Αραφάτ σε φάση που η μπάλα κόντραρε και στο Κρητικό. Στην επανάληψη ο Μαχμούντ από πάσα του Σερίφ στο 54' με ψηλοκρεμαστό πλασέ έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού κάνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Γουέντι Ντέγκλα (Midο): Abdel-Mosnef, Anwar(46΄ El Aash), Salem(59΄ Reda), El Shenawy(46΄ Hassan), Tarek, Arafat, Beder, Mahmoud, Azab, Abdel Aatty(46΄ Samir), Sherif

Αήττητος Σπάτων (Πάρις Κωνσταντακόπουλος): Συρίγος (30΄ Μιχελής, 62΄ Λέτσο), Τσίρος, Βιδάλης (46΄ Μουστάκης), Χριστοφιλέας (46΄ Μωυσιάδης), Λαζάρου (46΄ Κωστόπουλος), Κατσικογιάννης (46΄ Ηρακλής, 60΄ λ.τρ Βιδάλης), Νικλητσιώτης (46΄ Μπότση), Φαρινόλα (46΄ Σείτι),Κρητικός (46΄ Δουκάκης), Γκούμας (79΄ Κυριάκου), Τσιλιγκίρης (46΄ Σκούμας).

Στοιχεία και φωτογραφία: EvrytaniaSport