Βαθμολογία

Δυνατό φιλικό συμπερασμάτων στα Τρίκαλα

Φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τα Τρίκαλα θα δώσει σήμερα (1/9) η ΑΕΛ στις 21:00 αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Ένα φιλικό στο οποίο ο Αντρέ Πάους θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να αγωνίζεται στη Football League, αλλά αναμένεται να πρωταγωνιστήσει εκεί.

Ένα πολύ καλό φιλικό λοιπόν για την ΑΕΛ, πριν την αναχώρηση της για το Καρπενήσι για το μίνι στάδιο προετοιμασίας που θα διαρκέσει από τις 2 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 7 και στο οποίο θα δοθεί και ένα φιλικό με την αιγυπτιακή Γουάντι Ντέγκλα.

Στο φιλικό αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και τα τρία τελευταία αποκτήματα της ΑΕΛ, Λαγός, Γιοβάνοβιτς, Μπάμπιτς καθώς και ο Κούσας προκειμένου να διαπιστωθεί και σε τι κατάσταση βρίσκονται πριν την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων με το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 18:15.

Να θυμίσουμε ότι οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλες και πέρσι σε φιλικό στις 7 Αυγούστου με την ΑΕΛ να επικρατεί με 2-1 με τέρματα των Καπού και Βαρέλα, ανατρέποντας το 1-0 με το οποίο είχε βρεθεί να χάνει. Φιλικό όμως έδωσαν και στο AEL FC ARENA οι δυο ομάδες με τον ΑΟΤ να παίρνει τη ρεβάνς και να επικρατεί με το ίδιο σκορ.

Όσον αφορά τα εισιτήρια του φιλικού η προπώληση τους έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 15:00, ενώ τα εκδοτήρια θα ανοίξουν δυο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης ήτοι στις 19:00. Οι τιμές είναι στα 5 και 10 ευρώ.