Βαθμολογία

Κάιπερς και Ενταγιέ στον Εργοτέλη

Παραγωγικός στον μεταγραφικό τομέα αποδείχθηκε ο Εργοτέλης την Πέμπτη (31/8), αφού, πέραν του Μπουτσάκη, οι Ηρακλειώτες απέκτησαν τον Ούγκο Κάιπερς και τον Ιμπραΐμ Ενταγιέ.

Ο πρώτος είναι 20χρονος Βέλγος επιθετικός και έπαιζε στην Κ20 της Σταντάρ Λιέγης, ενώ ο 19χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός Ενταγιέ είναι Σενεγαλέζος. Αναλυτικά, η ανακοίνωση των Ηρακλειωτών αναφέρει τα εξής: «Τρεις μεταγραφές ολοκληρώθηκαν και τυπικά σήμερα για την ομάδα μας. Γιάννης Μπουτσάκης, Hugo Cuypers, Ιμπραϊμά Ενταγιέ θα φοράνε την νέα αγωνιστική σεζόν την φανέλα του Εργοτέλη. Οι διαπραγματεύσεις Εργοτέλης και ΠΟΑ είχαν τελικά αίσιο τέλος και ο Γιάννη Μπουτσάκη υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 23χρονος ηρακλειώτης μέσος αναμένεται να ενσωματωθεί με την αποστολή της νέας του ομάδας στο Καρπενήσι το πρωί του Σαββάτου.

Επίσης σήμερα υπέγραψε και ο Hugo Cuypers. Ο 20χρονος (7/2/1997) σεντερ φορ αγωνίζονταν στην Κ20 της Στανταρ Λιέγης. Παράλληλα έβαλε την υπογραφή του και ο Ιμπραΐμ Ενταγιέ και πλεόν ο 19χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός, γεννημένος στις 6 Ιουλίου 1998, μέρα με την ημέρα περιμένει την έκδοση της βίζας του για να έρθει στην χώρα μας. Με τους τρεις παραπάνω παίκτες συμπληρώθηκε για την ομάδα μας ένα ροστερ 22 παικτών, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί μια ακόμα μεταγραφή προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η επιθετική γραμμή της ομάδας μας».