Βαθμολογία

Το σύνθημα δόθηκε στην Πελασγιώτιδα: ΜΟΝΟ ΑΝΟΔΟΣ (PICS)

Μια από τις ιστορικότερες ομάδες του νομού μας είναι σίγουρα η Πελασγιώτιδα. Ένα αγνό σωματείο που έχει προσφέρει πολλά στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο ανά δεκαετίες.

Της Βάσως Γκατζούλη

Τα τελευταία χρόνια γίνεται εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομών και με πρωτομάστορα τον πρόεδρο κ. Αργύρη Γκρίμπα η ομάδα βαδίζει σε ανοδική πορεία και σε στέρεες βάσεις.

Η «Πέλα» έχοντας κρατήσει παίκτες από πέρυσι και παίρνοντας ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα (βλέπε Τζήμουλας – Μπατζιανούλης) δηλώνει έτοιμη για το μεγάλο βήμα της ανόδου.

Οι προπονήσεις είναι εντατικές υπό τις οδηγίες του έμπειρου κόουτς κ. Βασίλη Δραγατσίκη και η διάθεση είναι μεγάλη από τους ποδοσφαιριστές καθημερινά. Η ομάδα βαδίζει σε σωστά μονοπάτια και προετοιμάζεται για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος.

Το εφηβικό της Πελασγιώτιδας (προπονητής Θανάσης Κουτσαφτίκης)

Οι δηλώσεις

ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΚΡΙΜΠΑΣ (πρόεδρος)

«Εύχομαι υγεία σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία και να πετύχουν τους στόχους τους. Όσον αφορά την «Πέλα» θα πω πως το σύνθημα είναι άνοδος και μόνος άνοδος. Έχουμε πάρα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, το υλικό από πέρυσι που ήταν πολύ καλό έχει κρατηθεί, έγιναν μεταγραφές μόνο εκεί που χρειαζόμασταν με έμπειρους παίκτες και έχουμε σαν γνώμονα να παίξουν τα 6-7 παιδιά που προωθήθηκαν από το εφηβικό. Ο προπονητής μας ο κ.Δραγατσίκης είναι παιδί της «Πέλας» και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και όλοι πιστεύουμε ότι επειδή βαδίζουμε σε στέρεες βάσεις θα πετύχουμε στο τέλος το στόχο μας».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΗΣ (προπονητής)

«Εύχομαι να έχουμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, πολλές επιτυχίες για την ΑΕΛ, τον Απόλλωνα και τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Θεωρώ μεγάλη τιμή που μου εμπιστεύτηκαν για να κατευθύνω την ομάδα της «Πέλας», στους είδη υπάρχοντες καλούς παίκτες και χαρακτήρες που είχαμε την περσινή χρονιά, κάναμε και προσθήκες που είναι παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και θα μας μεταδώσουν το πνεύμα του νικητή. Θέλουμε να προωθήσουμε τα παιδιά που ανέβηκαν από το εφηβικό έτσι ώστε να παίξουμε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και φυσικά άψογη συμπεριφορά και ο στόχος της «Πέλας» είναι η άνοδος στην Α1’ ΕΠΣΛ».

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΖΙΑΝΟΥΛΗΣ (παίκτης)

«Ήρθα στην ομάδα της Πελασγιώτιδας γιατί είναι η ομάδα της γειτονιάς μου, άκουσα πολύ καλά λόγια και παρακολουθούσα την ομάδα. Εδώ υπάρχει ένα πολύ φιλικό κλίμα, δεν υπάρχουν κλίκες είμαστε όλοι μια οικογένεια. Ο προπονητής μας είναι άψογος και η διοίκηση είναι στο πλευρό μας. Πιστεύω πως φέτος η «Πέλα» θα είναι πολύ ανταγωνιστική και μπορεί να αλλάξει κατηγορία».

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΔΑΜΑΣΙΩΤΗΣ (παίκτης)

«Εγώ έχω 6 χρόνια που αγωνίζομαι στην ομάδα, φέτος πήραμε έμπειρα άτομα που θα μας βοηθήσουν και φυσικά θα βοηθήσουν και τους μικρούς. Πιστεύω πως η φετινή χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη και θα προσπαθήσουμε όλοι να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η άνοδος».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ (παίκτης)

«Εγώ έχω από πέρυσι στην ομάδα και είχα και κάποιες συμμετοχές στην αντρική ομάδα. Φέτος πιστεύω να έχω περισσότερο χρόνο να αγωνιστώ. Έχουμε όλοι μας πολύ καλή φυσική κατάσταση και σε αυτό βοηθά ο προπονητής μας. Ήρθαν παίκτες έμπειροι για να στελεχώσουν το ρόστερ, πιστεύω πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα πετύχουμε την άνοδο».

*Το athleticlarissa.gr εύχεται στον προπονητή κ. Βασίλη Δραγατσίκη να του ζήσει η όμορφη κορούλα του, αφού σε λίγες μέρες θα αποκτήσει το όνομά της.