Βαθμολογία

Τζήμουλας σαν το παλιό καλό κρασί (PICS)

Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη την Πέμπτη (31/9) στο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης» ανάμεσα στην Πελασγιώτιδα και την Λάρισα 88’, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η «Πέλα» θα μετέχει τη νέα χρονιά στη Β’ ΕΠΣΛ έχοντας στόχους πρωταγωνιστικούς και την άνοδο και η Λάρισα 88’ που θα παίξει στην Γ’ ΕΠΣΛ και θέλει να κάνει μια καλή πορεία.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μέτριο και αναγνωριστικό αφού ήταν το πρώτο τους φιλικό. Σε αυτό συνετέλεσε και ο κακός και βαρύς αγωνιστικός χώρος. Τη λύση όμως για την Πελασγιώτιδα έδωσε μέσα σε 4 λεπτά ο Κώστας Τζήμουλας, αφού στο 68’, 70’ και 71’ έκανε το χατ τρικ.

Πελασγιώτιδα (Βασίλης Δραγατσίκης): Τζήμας, Κατράνας, Γκαραβέλας, Γκοργκόλης, Ντάφης, Ποτός, Τζήμουλας Σ., Γκότζος, Νυχτερίδας, Μπατζιανούλης. Έπαιξαν και οι: Πουλιάνας, Πράππας, Γκαραβέλης Θ., Τεμπέλης, Κατσάνης, Βλάχος.

Λάρισα 88’ (Λάζαρος Λαζαρίδης): Στεφούδης, Κολώνας, Γεράσης, Τσούκαρης, Κωνσταντίνου Γ., Γεράκης, Φίλογλου, Κωνσταντίνου Β., Μοσχοβίτης, Νασιούδης, Μακρινίκου. Έπαιξαν και οι: Αργυρούλης Θ., Μοράβας, Μπικιώτης, Λυγούρας, Τσίντζος, Γιαννόπουλος, Γουργιώτης, Καραγιώργης.

Διαιτητής: Βαγγέλης Γαλατσίδας.