Βαθμολογία

Αρκετά θέματα συζητήθηκαν στην έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΣΛ (PICS)

Την Πέμπτη (31/8) διεξήχθη στην αίθουσα συγκεντρώσεων του ξενοδοχείου «Διόνυσος» έκτακτη Γ.Σ. των σωματείων – μελών της ΕΠΣΛ. Μετά τη λήξη των εργασιών πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων των πρωταθλημάτων Α’ και Α1’ ΕΠΣΛ και αυτή των αγώνων της α’ φάσης του Κυπέλλου της Ένωσης, με τη συμμετοχή των ομάδων β’ και γ’ κατηγορίας που δήλωσαν συμμετοχή. Υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή των σωματείων που βρέθηκαν στην αίθουσα για να παρακολουθήσουν την Γ.Σ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο ξεκίνημα ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης αναφέρθηκε στην καθυστέρηση των εκλογών με αποτέλεσμα η τωρινή διοίκηση να έχει ένα μήνα ενώ θα μπορούσε να έχει τρεις. «Πλέον είμαστε όλοι ένα για το καλό του ποδοσφαίρου. Είμαστε διοίκηση ενός μήνα».

Ο κ. Μπουχλαριώτης αναφέρθηκε στο θέμα του Ενωσιακού γηπέδου, όπου γίνονται αυτή τη περίοδο κάποια ραντεβού με το δήμαρχο Λαρισαίων αλλά και τον Περιφερειάρχη με σκοπό να προχωρήσει το θέμα. «Ήρθαμε σε συμφωνία με το δήμο Κιλελέρ με σκοπό να χρησιμοποιούσε το γήπεδο Χάλκης για τις Μικτές τη νέα χρονιά».

Επίσης έγινε κουβέντα για το ταμείο αρωγής με σκοπό να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι ποδοσφαιριστές των σωματείων που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.  

Γιατροί αγώνων

Είναι υποχρεωμένες οι ομάδες να έχουν γιατρό αγώνα. Συγκεκριμένα πτυχιούχο γιατρό. Έτσι οι ομάδες πλέον πρέπει υποχρεωτικά να έχουν γιατρό σύμφωνα με τον ΚΑΠ και θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία τα σωματεία με γιατρούς.