Βαθμολογία

Εμπιστοσύνη και στον Σινγκ στον Πλατανιά

Συνεχίζει να στηρίζει τα δικά του παιδιά ο Πλατανιάς. Την Πέμπτη (31/8) ανακοινώθηκε ότι και ο Γκούρζιντερ Σινγκ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και έτσι έγινε ο 7ος παίκτης που προωθείται από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα.

Οι Χανιώτες δείχνουν έτσι ότι διοίκηση και προπονητής στηρίζουν και εμπιστεύονται τους παίκτες που βγήκαν από τα σπάργανα του συλλόγου, αφού ο Ινδός επιθετικός είναι ο τρίτος που προωθείται από τον Γενάρη.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της Κ20, Γκούρζιντερ Σινγκ, υπέγραψε με την ομάδα μας, επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 3 χρόνων.

Ο 20χρονος (14/9/97) Ινδός επιθετικός, αποτελεί τον έβδομο παίκτη των Ακαδημιώντου Πλατανιάπου προωθείται στην πρώτη ομάδα, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής και της εμπιστοσύνης που δείχνουν η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία στα παιδιά που θα αποτελέσουν το αύριο της ομάδας μας».

Όσον αφορά τον Ελίνι Δημούτσο, η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί την Παρασκευή (1/9), όταν ρυθμιστούν και οι τελικές λεπτομέρειες. Τέλος, πολύ δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής, αφού έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει χρόνος, με τη μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται στις 20.00 της Πέμπτης.