Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Να στηρίξουμε την προσπάθεια»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον ΠΟΑ και κάλεσε τους πάντες να στηρίξουν την φετινή προσπάθεια.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή του ΟΦΗ

Για την εικόνα του ΟΦΗ στο φιλικό με τον ΠΟΑ:

«Εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα στην ομάδα που είμαστε να μην αντιμετωπίζουμε σοβαρά, κάθε παιχνίδι. Και οι πιτσιρικάδες μπαίνουν σιγά-σιγά στο κλίμα της ομάδας και στη νοοτροπία που θέλουμε να έχουμε. Είχαμε καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Καλή κυκλοφορία της μπάλας, καλό συνδυαστικό παιχνίδι. Σε κάποιες στιγμές παίξαμε γρήγορα, όπως θέλουμε να παίζουμε. Θεωρώ ότι ήταν ένα καλό τεστ, αλλάξαμε και σχηματισμό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα σχηματισμό, που θα τον δουλέψουμε αρκετές μέρες. Τελείωσε αυτό το φιλικό και είμαστε ευχαριστημένοι. Θα δούμε κάποια θέματα που έχουμε, όπως να τελειώνουμε πιο γρήγορα κάποιες φάσεις και να βάζουμε περισσότερα γκολ και σίγουρα κάποιες στατικές φάσεις, γιατί στο πρώτο ημίχρονο, ο αντίπαλος μπορούσε να σκοράρει. Είναι ένα σημείο που πρέπει να το βελτιώσουμε πολύ».

Μεταγραφικά ο ΟΦΗ έχει κλείσει;

«Έχω πει ότι κατά 99% έχουμε κλείσει. θα δούμε τις επόμενες μέρες και τους ελεύθερους παίκτες, αν προκύψει κάτι, αλλά κατά 99% έχουμε κλείσει. Δεν θα κάνουμε κάτι άλλο».

Είστε ικανοποιημένος από την κατάσταση στην ομάδα;

«Από την ημέρα που ήρθε ο πρόεδρος έχουν δρομολογηθεί πολλά πράγματα και του αξίζουν συγχαρητήρια. Γιατί μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, έχουμε κάνει πολλά. Και σε μεταγραφές και στην οργάνωση της ομάδας. Αυτή η προσπάθεια πρέπει να στηριχθεί από όλους. Κυρίως από τους μετόχους. Να σταθούν δίπλα σε αυτή τη διοίκηση, γιατί έχουν όραμα. Βοηθάνε οικονομικά πολύ και μπαίνουν όλα σε μια σειρά. Θα είναι άδικο να μην βοηθηθεί αυτή η ομάδα, γιατί έχει ταλέντο και εμπειρία. Κυρίως έχουμε παίκτες που θέλουν να πετύχουν. Η διοίκηση θέλει να πετύχει, ο πρόεδρος θέλει να πετύχει και πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στην ομάδα. Πρώτα ο κόσμος και σίγουρα οι μέτοχοι πρέπει να βοηθήσουν αυτήν την κατάσταση».