Βαθμολογία

Βγάζουν πρόεδρο στην Κεντροαριστερά

Ένας νέος φορέας βρίσκεται υπό συγκρότηση στον χώρο της Κεντροαριστεράς και οι εκλογές για την ανάδειξη της ηγεσίας θα διεξαχθούν στις 5 και 12 Νοεμβρίου. Αυτό αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της επιτροπής που έχει σχηματιστεί υπό τον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο το απόγευμα της Τετάρτης (30/8) κι ενώ όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν οκτώ υποψήφιοι, που είτε έχουν επισημοποιήσει την υποψηφιότητά τους είτε όχι.

Αυτοί είναι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, οι πρώην υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης και Γιάννης Μανιάτης, o βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για να θέσει κάποιος υποψηφιότητα θα πρέπει να συγκεντρώσει 1.000 υπογραφές από 7 περιφέρειες της χώρας και να καταβάλει παράβολο 2.000 ευρώ, ενώ η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας θα είναι μάλλον η 8η Σεπτεμβρίου και κατάθεσης των υπογραφών η 24η Σεπτεμβρίο