Βαθμολογία

Νικολαΐδης: «Ήμασταν πιο τυχεροί»

Αγχώθηκε αρκετά, φλέρταρε με τον αποκλεισμό και τελικά σώθηκε από ένα γκολ του Παπαδόπουλου στις καθυστερήσεις. Ο λόγος για τον Αιγινιακό, ο οποίος έχασε με 2-1 από τη Βέροια, αλλά προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Κώστας Νικολαΐδης δήλωσε πως οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ανέτοιμες λόγω της χρονικής στιγμής που διασταυρώθηκαν, ενώ παραδέχτηκε πως τελικά πέρασε στους ομίλους ο πιο τυχερός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Και οι δύο ομάδες δεν ήταν έτοιμες. Αυτό φάνηκε. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό. Είχαμε κι εμείς κάποιες φάσεις να σημειώσουμε γκολ, δεν τα καταφέραμε έως το 89'. Θέλαμε κι εμείς να περάσουμε πάρα πολύ. Είναι πολύ σημαντικό να μπούμε στους ομίλους και να παίξουμε με αντιπάλους όπως ο ΠΑΟΚ, ο Λεβαδειακός και ο Απόλλων Πόντου που η θέση του είναι στη Super League. Και για εμάς ήταν μεγάλος στόχος να περάσουμε.

Σταθήκαμε σε μία, δύο φάσεις, όχι τυχεροί, αλλά ικανοί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος και ήμαστε τυχεροί που σημειώσαμε κι εμείς ένα και περάσαμε. Τα ίδια θα λέγαμε και αν χάναμε την πρόκριση. Ήμασταν πιο τυχεροί και μπορέσαμε και περάσαμε».