Βαθμολογία

Στον Παναιγιάλειο ο Ιντζίδης

Παίκτης του Παναιγιάλειου και επίσημα έγινε ο Χρήστος Ιντζίδης, καθώς οι «μελανόλευκοι» επισημοποίησαν τη συμφωνία τους με τον 24χρονο στόπερ το βράδυ της Τετάρτης (30/8). Παράλληλα, οι Αιγιώτες επικύρωσαν και την επιστροφή του Κώστα Καζναφέρη.

H ανακοίνωση για Ιντζίδη: Η “ΠΑΕ Παναιγιάλειος” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Ιντζίδη. Ο νεαρός (γεν. 9/1/1993) κεντρικός αμυντικός, που αγωνίστηκε πέρυσι στον Άρη καταγράφοντας συνολικά 19 συμμετοχές και ένα γκολ, βρέθηκε απόψε στα γραφεία του συλλόγου μας, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ξεκίνησε να παίζει από τις ακαδημίες της Ηλιούπολης και μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ σε ηλικία εννέα ετών, παραμένοντας στα τμήματα υποδομής του μέχρι το 2012, όταν και αποφασίστηκε να συνεχίσει στην ανδρική ομάδα του συλλόγου, με την οποία αγωνίστηκε σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι του 2013 δόθηκε δανεικός στην ομάδα του Πλατανιά όπου παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του ’14 όταν δόθηκε εκ νέου δανεικός στον Λεβαδειακό. Ακολούθησαν ο Απόλλων Λεμεσού και ο Ολυμπιακός Βόλου, πριν καταλήξει στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο νεοαποκτηθείς παίκτης μας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης αλλά και τον προπονητή που με εμπιστεύονται. Γνωρίζω πολύ καλά πού ήρθα, όπως επίσης γνωρίζω πολύ καλά και το μερίδιο της ευθύνης που θα έχω αγωνιζόμενος σε μια εκ των ιστορικών ελληνικών ομάδων. Με σοβαρότητα, συνεργασία και πολλή δουλειά θεωρώ πως θα φτάσουμε τον Παναιγιάλειο εκεί όπου του αρμόζει”».

Η ανακοίνωση για Καζναφέρη: «Τη “μελανόλευκη” φανέλα θα συνεχίσει να φορά και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Καζναφέρης, ο οποίος απόψε, αμέσως μετά την απογευματινή προπόνηση, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναιγιάλειο, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο.

Ο 30χρονος (γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1987) μέσος ήρθε πέρυσι στην ομάδα μας, προερχόμενος από τον Άρη Θεσσαλονίκης, από τον οποίο είχε περάσει και την τριετία 2010-2013. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Άρτας, ενώ ακόμη έχει φορέσει -μεταξύ άλλων- τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, της βουλγάρικης Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, του Πλατανιά και του Εργοτέλη.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Κώστας Καζναφέρης δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον ιστορικό Παναιγιάλειο. Γνωρίζω πολύ καλά το βάρος της φανέλας που θα συνεχίσω να φορώ. Από την πλευρά μου υπόσχομαι πως θα δώσω ό,τι περισσότερο μπορώ για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους φετινούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση, αλλά και να ξαναφέρουμε τους φιλάθλους της Αιγιάλειας στο γήπεδο, κάνοντάς τους, πάντα μέσα από τη δουλειά μας, υπερήφανους για την ομάδα τους”».