Βαθμολογία

Φαλανιακός – Δήμητρα Γιάννουλης 0-0 (PICS)

Ένα ενδιαφέρον και δυνατό φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στην Φαλάνη την Τετάρτη (30/8) ανάμεσα στην ομάδα του Φαλανιακού και την Δήμητρα Γιάννουλης (0-0).

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, με τους δύο τεχνικούς (Μιχαλέ και Μπακογιάννη) να έχουν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Στο πρώτο 20λεπτο η ομάδα της Γιάννουλης ήταν εκείνη που μπήκε περισσότερα δυνατά, προσπαθούσε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες, στη συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα. Στο 20’ ο Φαλανιακός είχε την πρώτη καλή στιγμή με το αρχικό σουτ του Παπαγεωργίου να αποκρούει ασταθώς ο Μαστοροδήμος και στην επαναφορά ο Λυγούρας να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φαλανιακός μπήκε ορεξάτος και δυνατός. Ήταν εκείνος που δημιουργούσε ευκαιρίες για γκολ και στο 85’ ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα για τους γηπεδούχους όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλεξανδρή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Φαλανιακός (Γιάννης Μιχαλές): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Κολοβός, Αλατάς, Πανταζής Γ., Πανταζής Η., Μπλέντι, Παπαγεωργίου, Τσούτσας, Λυγούρας. Έπαιξαν και οι: Κακανούλιας, Πάνου, Τσακνάκης, Αλεξανδρής, Τριτόπουλος, Σακελλαρίου, Δεμίρης, Ντανίκας, Γκόλτσος, Γκάζι, Καρακίτσιος.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Μπάμπαλης, Εμμανουήλ, Τσουμάνης, Καραγιώργος, Θώμος, Τσιαντούλης, Γκατζούλης, Κατσαμάγκας, Μάτος, Σέντζας. Έπαιξαν και οι: Πουρνάρας, Μπάσδρας, Μαντζαφλάρας, Ραπτόπουλος, Φωτίου, Καρέλας, Νασιάκος, Μπίτρας, Κοτλής, Τσαβδάρης.

Διαιτητής: Κουκούλης Μάκης.