Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Βουτσιά ο Απόλλων Λάρισας

Την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού Πασχάλη Βουτσιά ανακοίνωσε σήμερα (30/8) ο Απόλλων Λάρισας. Πρόκειται για παίκτη με τεράστιες εμπειρίες έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανσερραϊκό, Ηρακλή, Αναγέννηση Καρδίτσας, Άρη με τελευταία ομάδα τον Αγροτικό Αστέρα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της λαρισινής ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Πασχάλη Βουτσιά.

Ο Πασχάλης Βουτσιάς είναι γεννημένος στις 23 Μαρτίου 1990 και έχει χρισθεί μάλιστα και διεθνής με τις Εθνικές Νέων και Ελπίδων. Ο Βουτσιάς ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, υπογράφοντας συμβόλαιο με την ανδρική ομάδα το 2009.

Στα δύο χρόνια που παρέμεινε στον Γηραίο, ο Βουτσιάς αγωνίστηκε σε δεκαέξι (16) παιχνίδια και πέτυχε ένα γκολ, πριν μεταγραφεί την σεζόν 2011-12 στην ομάδα του Πανσερραϊκού. Επέστρεψε το 2012 στον Ηρακλή, συνεχίζοντας για δύο ακόμη σεζόν, ενώ το 2014-15 φόρεσε την φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, παίζοντας σε 29 αγώνες και σκοράροντας τέσσερα (4) τέρματα.

Στις 3 Νοεμβρίου 2015, υπέγραψε στον Άρη, βοηθώντας την ομάδα να ανέβει στην Β' εθνική. Το καλοκαίρι του 2016, ανανέωσε την συνεργασία του με τους "κίτρινους" για έναν ακόμη χρόνο, παρ' όλα αυτά, στα μισά της χρονιάς έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στον Αγροτικό Αστέρα.
 
Τον 27χρονο ποδοσφαιριστή που βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Τερψιθέας και έλαβε μέρος και στην προπόνηση κατόπιν, καλωσόρισε και παρουσίασε ο "Χρυσός" Υποστηρικτής της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, κ. Νίκος Τσόγιας (AUTO TSOGIAS).