Βαθμολογία

Νεκρή υπάλληλος καθαριότητας σε απορριμματοφόρο στον Πύργο

Άλλος ένας συνάνθρωπός μας που εργάζεται στην υπηρεσία καθαριότητας άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στο καθήκον. Το νέο τραγικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης (30/8) στην περιοχή Συκιά στο Κατάκολο. Η άτυχη Ανδριάνα Σταμοπουλου προσπάθησε να κατέβει από το απορριμματοφόρο για να πιάσει μια σακούλα σκουπιδιών.

Ο οδηγός δεν την αντιλήφθηκε και έκανε όπισθεν, με αποτέλεσμα η άτυχη 30χρονη να βρεθεί κάτω από την πίσω δεξιά ρόδα, με τον δεύτερο εργαζόμενο που βρισκόταν δίπλα της να μην μπορεί να πιστέψει τη συνέβη. Σοκαρισμένος κάλεσε σε βοήθεια με το ασθενοφόρο να πηγαίνει τη γυναίκα με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και τα πόδια στο νοσοκομείο Πύργου, ενώ χρειάστηκε και η Πυροσβεστική για να την απεγκλωβίσει.

Δυστυχώς, τα τραύματά της αποδείχθηκαν μοιραία, με τους γιατρούς να μην καταφέρνουν να την κρατήσουν στη ζωή, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το βαρύ όχημα συνέθλιψε την κοιλιακή της χώρα.

Οι σκηνές που ακολούθησαν στο νοσοκομείο ήταν τραγικές, αφού οι συγγενείς της άτυχης μητέρας δύο ανήλικων κοριτσιών που είχε προσληφθεί για δεύτερη φορά με οκτάμηνη σύμβαση στον δήμο δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον τρόπο που έφυγε από κοντά τους ο δικός τους άνθρωπος.

«Η συνάδελφος ήταν εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας με σύμβαση και ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο μικρών κοριτσιών. Ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς έγινε αυτό το δυστύχημα. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου είναι από τους πλέον έμπειρους και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των εργαζομένων στον δήμο, Χρήστος Γαρύφαλλος. Την υπόθεση ερευνά το αστυνομικό τμήμα Πύργου, ενώ ο οδηγός κρατείται.