Βαθμολογία

Φιλικό με Κέρκυρα ο Παναιγιάλειο

Μια δυνατή φιλική αναμέτρηση θα δώσει το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Παναιγιάλειου, η οποία θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα.

Η φιλική αυτή αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο νησί του Ιονίου και θα ξεκινήσει στις 18:00, ενώ ο τεχνικός των Αχαιών Νίκος Κουρμπανάς θα έχει την δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από το δυνατό αυτό φιλικό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Το πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο συνεχίζεται για την ομάδα μας με πρωινή προπόνηση σήμερα (Τετάρτη) στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Για το σημερινό απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο γήπεδο Δημητρόπουλου, ενώ αύριο (Πέμπτη) η απογευματινή προπόνηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.

Την Παρασκευή θα ολοκληρωθεί το προπονητικό πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας με πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου και ακολούθως η ομάδα μας θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα, καθώς το Σάββατο 2/9, στις 6μ.μ., θα δώσει φιλικό αγώνα προετοιμασίας με την ομώνυμη ομάδα, στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Την Κυριακή 3/9 οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν ρεπό».