Βαθμολογία

Μπαμ με Κόντε Λακαλέ η Προοδευτική!

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για την Προοδευτική, η διοίκηση της οποίας απέκτησε ένα διεθνή ποδοσφαιριστή με παραστάσεις σε επαγγελματικές ομάδες αρκετών πρωταθλημάτων.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της Προοδευτικής ανακοινώνει την συμφωνία με τον διεθνή με την Εθνική της ΣΙΕΡΡΑ ΛΕΟΝΕ, και πολιτογραφημένο Ισπανό επιθετικό ΑΛΦΙ ΚΟΝΤΕ ΛΑΚΑΛΕ. Ο 32χρονος σπουδαίος ποδοσφαιριστής είχε αγωνισθεί και πάλι στην Ελλάδα την περιοδο 2009-2010 με τα χρώματα της Καβάλας στην Α΄ Εθνική, ενώ  πέρυσι αγωνίσθηκε για ένα εξάμηνο στην Ισλανδική ομάδα ΣΕΛΦΟΣ ( β΄ Εθνικής)έχοντας σε 17 συμμετοχές και 9 γκολ.

Έχει επίσης αγωνισθεί στην Ουγγρική ΧΟΝΒΕΝΤ, στην  επίσης Ουγγρική ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ, στην Ισπανική ΤΕΡΑΣΑ, ΚΑΛΟΝ της Σιέρρα Λεόνε,  και στην πρωταθλήτρια Ανδρόρας, ΛΟΥΖΙΤΑΝΟΣ με την οποία μάλιστα  είχε συμμετοχές και στο Γιούροπα Λινγκ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα (Μαρσία), ενώ αγωνίσθηκε και στην Β΄ Ομάδα της Μπαρτσελόνα. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ισπανίας και Διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σιέρρα Λεόνε.

Πηγή: sentrasout.blogspot