Βαθμολογία

Διπλό χτύπημα ο Εργοτέλης!

Δυο ακόμα προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό του Εργοτέλη, ο οποίος συμφώνησε με τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Κυριαλάνη και τον 24χρονο μέσο Βασίλη Μπούζα. Παράλληλα στην κρητικό ομάδα περιμένουν την έκδοση βίζας, προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον Σενεγαλέζο Ενταγιέ.

Οι δύο Έλληνες παίκτες αναμένεται από την Τετάρτη (29/8) να είναι στο Καρπενήσι και τη διάθεση του Τάκη Γκώνια, κάτι που θα γίνει και με τον Ιμπραήμ Ενταγιέ, μόλις ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για την έκδοση της βίζας του.

Στην ανακοίνωσή της για τις τελευταίες προσθήκες, η διοίκηση του Εργοτέλη αναφέρει: «Διπλό χτύπημα για τον Εργοτέλη καθώς δυο ακόμα παίκτες ήρθαν σε συμφωνία με την ομάδα μας και αύριο αναμένεται να μεταβούν στο Καρπενήσι όπου και θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια με την ομάδας μας.

Πρόκειται για τον Θανάση Κυριαλάνη και τον Βασίλη Μπούζα. Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός Θανάσης Κυριαλάνης (9/8/1999) διεθνής με την Εθνική παίδων ανήκει στην Κ19 του ΠΑΟΚ. Ο 18χρονος στο πρώτο μισό της περυσινής αγωνιστικής σεζόν φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού (κατάγεται από την Κομοτηνή) όπου και πραγματοποίησε 5 εμφανίσεις (τέσσερις στην Football League και μια για το Κύπελλο Ελλάδος) Μετά την αποχώρηση των Θρακιωτών από το πρωτάθλημα έμεινε ελεύθερος για να αποκτηθεί από τον «δικέφαλο» του Βορρά οι άνθρωποι του οποίου τον είχαν τσεκάρει από τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Βασίλης Μπούζας αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και είναι 24 χρονών (30/6/94) Φόρεσε τη φανέλα τού Πανιωνίου (Κ20 (τρία χρόνια) και επαγγελματική (τέσσερα χρόνια), αγωνιζόμενος πάντα στη μεσαία γραμμή. Ενώ τα δυο προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα της Καλλιθέας (2015-2016) και του Παναιγειάλιου (2016-2017)

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκονται οι ενέργειες για την έκδοση της βίζας του Σενεγαλέζου παίκτη Ιbrahima N’Doaye από την WD προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει στην χώρα μας και να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας μας».