Βαθμολογία

Ο Τσιώλης... τζούνιορ στον πάγκο του Ιωνικού

Ο Βαγγέλης Λαϊβεράς άφησε τον Ιωνικό και ο Βαγγέλης Τσιώλης προσλήφθηκε στην τεχνική ηγεσία, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (29/08) εκ μέρους των Νικαιωτών. Εξάλλου, ο πρεσβύτερος και πατέρας του, Σάκης, είχε διατελέσει σε αντίστοιχα καθήκοντα επί ημερών της ομάδας στην Α’ Εθνική έχοντας αγωνιστεί ακόμη ως ποδοσφαιριστής στο τέλος της καριέρας του.

Ο Βαγγέλης εγκατέλειψε πρόωρα τη δική του σταδιοδρομία ως παίκτης σε ηλικία 29 ετών (!) και είχε εργαστεί στο επιτελείου του πατέρα του όντας αναλυτής αντιπάλους σε Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, Κέρκυρα και ΑΕΛ. Τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει καθήκοντα υπευθύνου στις ακαδημίες του Εθνικού Καρδίτσας, ενώ πέρυσι εργάστηκε πέρασε ως πρώτος προπονητής από την Ατλαντίδα που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Βαγγέλης Τσιώλης είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει τελικώς, την ομάδα του Ιωνικού στο προσεχές πρωτάθλημα με την Διοικούσα Επιτροπή του συλλόγου να επιλέγει τον νεαρό τεχνικό πιστεύοντας στις δυνατότητες του. Ο 36χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής έχει διατελέσει βοηθός προπονητή σε επίπεδο Super League σε Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, Κέρκυρα και Λάρισα ενώ την προηγούμενη σεζόν βρέθηκε ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της Ατλαντίδας.

Η οικογένεια Τσιώλη έχει σπουδαία ιστορία στον Ιωνικό καθώς ο πατέρας του νέου προπονητή των Νικαιωτών, έχει διατελέσει παίκτης της ομάδας μας αλλά και προπονητής έχοντας και στις δύο περιπτώσεις σπουδαία παρουσία. Είναι άλλωστε γνωστό πως τα τελευταία χρόνια ο Σάκης Τσιώλης βρισκόταν συχνά στο πλευρό της ομάδας ενώ είχε και παρουσία στους εντός έδρας αγώνες.

Ο Ιωνικός βλέπει στο πρόσωπο του Βαγγέλη Τσιώλη, τον άνθρωπο που θα δημιουργήσει ένα αξιόμαχο νεανικό σύνολο που θα σταθεί αντάξιο της ιστορίας των κυανόλευκων!».