Βαθμολογία

ΟΦΗ: Το ρύθμισε με Αντουκόρ και Μπουρσέλη!

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο πρώην παίκτες του ΟΦΗ εξοφλήθηκαν και απέσυραν τις προσφυγές τους μετά από συζητήσεις και συμφωνία που είχαν με τον Φώτη Τσάλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Μετά από ενέργειες του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλου, έκλεισαν οριστικά οι υποθέσεις προσφυγών των Αντουκόρ και Μπουρσέλη, οι οποίοι έλαβαν ένα ποσό κοντά στις 20 χιλιάδες ευρώ και θα παραιτηθούν από τις προσφυγές που είχαν καταθέσει. Με τη συμφωνία αυτή η ΠΑΕ, γλυτώνει ένα ποσό κοντά στις 50 χιλιάδες ευρώ, που θα επιβάρυνε την ομάδα, αν δεν υπήρχε συμφωνία με τους δυο ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, χειρίζεται προσωπικά και τις υποθέσεις των Όστοϊτς, Δάφκου, Ράντι, Πάγκαλου και προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία και με αυτούς τους παίκτες, οι οποίοι δεν συνεχίζουν στον ΟΦΗ.

Συναυλία για τον Γκέραρντ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η μεγάλη συναυλία του ΟΦΗ για τον Ευγένιου Γκέραρντ! Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τιμάει τον μεγάλο Ολλανδό προπονητή που άλλαξε την ιστορία του ΟΦΗ, μετονομάζοντας την θύρα 9 του γηπέδου, σε θύρα Ευγένιου Γκέραρντ.

Γεμίζουμε το γήπεδο, για  να αποθεώσουμε τον «Μίστερ», αλλά και να διασκεδάσουμε με κρητικό και λαικό πρόγραμμα σε μια βραδιά, με την ιστορία του ΟΦΗ! Στην εκδήλωση θα γίνουν ακόμη βραβεύσεις και εκπλήξεις, η παρουσίαση της φανέλας, αλλά και της φετινής ομάδας του ΟΦΗ. Προσεχώς θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την μεγάλη εκδήλωση».