Βαθμολογία

Αντίδραση των οπαδών της Δόξας με ειρηνική κατάληψη στην ΕΠΣ Δράμας

Η χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ για αναβολή του μπαράζ ανόδου, έφερε τεράστια αναστάτωση στον κόσμο της Δόξας Δράμας που αποφάσισε να δείξει άμεσα την αντίδρασή του.

Έτσι με την ευκαιρία του απογευματινού συμβουλίου της ΕΠΣ Δράμας οι φίλαθλοι της Δόξας επιχείρησαν μια ειρηνική κατάληψη των γραφείων της ένωσης. Μέσα ήταν ο πρόεδρος της ένωσης και σύμβουλος της ΕΠΟ Γιώργος Χατζησαρόγλου από τον οποίο ζήτησαν εξηγήσεις για την πολεμική που υπάρχει σε βάρος της ομάδας. Με αποφάσεις που παίρνονται ο δρόμος της δραμινής ομάδας προς την δεύτερη κατηγορία συναντά συνεχώς εμπόδια. Φράσσεται!

Τελικά μετά από σχεδόν δύο ώρες κουβέντα των φιλάθλων με τον πρόεδρο της δραμινής ένωσης, οι φίλαθλοι της Δόξας αποχώρησαν χωρίς το παραμικρό έκτροπο. Μέσα από την ενημέρωση που τους έγινε πήραν βεβαιώσεις ότι το θέμα δεν έχει λήξει και υπάρχει η δυνατότητα ανατροπής των δεδομένων μέσα από τις δικαστικές οδούς. Μάλιστα φεύγοντας άφησαν ένα πανό στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο κόσμος της Δόξας βλέπει την αδικία που γίνεται σε βάρος της ομάδας  και θέλει να αντιδράσει. Θέλει να την προστατέψει είτε από όσους θέλουν να την βλάψουν είτε από αυτούς που φέρονται πως την… προστατεύουν !!!