Βαθμολογία

Πρώτη ανοικτή προπόνηση για Χανιά/Κισσαμικό

Η πρώτη ανοικτή προπόνηση για τους φίλους των Χανίων/Κισσαμικού και τα ΜΜΕ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/08) στη Μοναχή Ελιά.

Ο κόσμος έδωσε δυναμικό «παρών» κι έστειλε μήνυμα στήριξης στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός. Παράλληλα με την προπόνηση συνεχίστηκαν οι εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας με τον κόσμο να ανταποκρίνεται από την αρχή και να έχει δείξει μεγάλη διάθεση για στήριξη στην ομάδα μας τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά την προπόνηση είχε διάρκεια 70’ και ήταν χαμηλής έντασης με στόχο την υποομαδική επιθετική τακτική στο επιθετικό τρίτο, ενώ σήμερα (29/8) θα είναι διπλή.

Αρκετά ικανοποιημένος από την ανταπόκριση και τη στήριξη του κόσμου στο νέο εγχείρημα δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός Αντώνης Ροκάκης που δήλωσε:

«Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι και από τον κόσμο και γενικότερα από το αποτέλεσμα και την έκβαση του εγχειρήματος έως τώρα. Τα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά και από τον απλό φίλαθλο, αλλά και γενικότερα από σημαντικούς και έγκυρους ανθρώπους των Χανίων. Αυτό μας δίνει δύναμη. Προχωράμε και προχωράμε δυνατά. Πιστεύω ότι ο κόσμος των Χανίων έχει ξεκινήσει να ονειρεύεται κάτι μεγάλο κι εμείς είμαστε εδώ για να το φέρουμε εις πέρας».

Για την πρόοδο της προετοιμασίας, τη δουλειά που έγινε στο Καρπενήσι, τις μεταγραφές και το νέο εγχείρημα μίλησε πριν την έναρξη της προπόνησης ο τεχνικός των Χανιωτών Γιώργος Πετράκης.

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την προετοιμασία της ομάδας:

«Είμαι ευχαριστημένος. Το σημαντικότερο στοιχείο που αποκομίσαμε από αυτές τις μέρες επειδή είμαστε πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα είναι ότι καταφέραμε και ήμασταν πάρα πολύ χρόνο μαζί. Δουλέψαμε αρκετά καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές. Είχαν διάθεση. Όπως και να ‘χει αυτή η περίοδος είναι αρκετά σκληρή, αλλά αυτό που μου μένει είναι ότι πραγματικά κερδίσαμε πράγματα αυτό τον καιρό. Το ίδιο φαίνεται και σε κάποιους αγώνες που έχουμε παίξει, ότι βγάζουμε στοιχεία. Νομίζω ότι τα πράγματα πήγαν αρκετά καλά για μας».

Για το αν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ ή θα γίνουν κι άλλες κινήσεις:

«Κατά μεγάλο ποσοστό θέλουμε να κινηθούμε για έναν ή δύο ακόμα παίκτες, αλλά θα είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή διότι θέλουμε να είναι κάτι αρκετά καλό για την ομάδα μας».

Για τη διάθεση των παικτών στο Καρπενήσι και την έλλειψη τραυματισμών:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς διότι αυτή η περίοδος ελλοχεύει πολλούς κινδύνους για τραυματισμό. Είμαστε όμως σε πολύ καλό επίπεδο και  με τους συνεργάτες μου. Πραγματικά, νομίζω ότι γίνεται μια πολύ σημαντική και αξιόλογη δουλειά. Το κρατάμε αυτό και το ίδιο θέλουμε να είμαστε και στη συνέχεια».

Για τη συνεργασία με τον ΑΟ Χανιά και την ώθηση που αναμένεται να δώσει ο κόσμος:

«Η δική μου γνώμη είναι ότι δύο αρκετά μεγάλες ομάδες, κάθε μία για τον δικό της λόγο και τρόπο, ο ΑΟΧ με την ιστορία του και ο Κισσαμικός με αυτά που έχει καταγράψει τα τελευταία χρόνια, όλη αυτή η δόμηση που πάει να συμβεί για τον Νομό Χανίων θα είναι κάτι πολύ αξιόλογο. Αρκεί πραγματικά να μην υπάρξουν δεύτερες σκέψεις πίσω από αυτό, είτε από τη μία, είτε από την άλλη πλευρά. Εμάς όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι με αυτό που έχει γίνει τώρα, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να "καλλιεργήσουμε" σε όλους, στους εαυτούς μας, στους παίκτες και τους γύρω μας ότι πλέον εκπροσωπούμε ένα μεγάλο Νομό από την πλευρά μας σαν ομάδα, που αυτό πραγματικά μπορεί να μας δώσει πολλά κίνητρα για τη συνέχεια και για το πρωτάθλημα».