Βαθμολογία

Ικανοποίηση στον Πανελευσινιακό για τη ματαίωση του μπαράζ

Αλλαγή ρότας προέκυψε από τον Πανελευσινιακό ύστερα από τη ματαίωση του μπαράζ ανόδου στη Β' Εθνική ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης. Τις τελευταίες ημέρες οι «σταχυοφόροι» είχαν εξαπολύσει έντονη επίθεση στην ΕΠΟ, ωστόσο τη Δευτέρα (28/8) έδωσαν συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας και τον πρόεδρο αυτής Βαγγέλη Γραμμένο.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ και στον πρόεδρό της, κύριο Γραμμένο, η οποία με γνώμονα τη νομιμότητα ανακάλεσε την απόφαση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής και δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ.

Ιστορικές ομάδες όπως η Δόξα Δράμας έχουν και απαιτείται να έχουν θέση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Οι αγώνες, όμως, πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα και είναι διαφορετικό το νόμιμο από το πρέπον. Για την ορθή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Football League με τον αριθμό που προέβλεπε η προκήρυξη, την οποία ενέκρινε η ΕΠΟ, δηλαδή με 18, δύναται η Ομοσπονδία και μόνο αυτή να κάνει αναλογική εφαρμογή του άρθρου 4 του ΚΑΠ και να ισχύσουν και στη Football League ό,τι ισχύει και για τη Super League.

Το ΔΣ της ΠΑΕ Πανελευσινιακός».