Βαθμολογία

«Τσάκισαν» οι μεταγραφές των Βέλγων στον Εργοτέλη

Αν και στον Εργοτέλη αναμενόταν βελγική ενίσχυση, ωστόσο οι υποθέσεις των Πόελμανς και Ταϊρί δεν προχώρησαν. Αμφότεροι βρέθηκαν στο Ηράκλειο, αλλά τη Δευτέρα (28/8) έγινε γνωστό ότι δεν θα ενταχθούν εντέλει στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» κι ενώ ούτε οι Κασμί και Ελ Ανσρί θα ενισχύσουν την κρητική ομάδα, παρά τα σχετικά βελγικά δημοσιεύματα.

Την ίδια στιγμή, έγιναν οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Γιώργος Στειακάκης. Στη σχετική ενημέρωση των Ηρακλειωτών αναφέρονται τα εξής: «Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα γραφεία του συλλόγου μας στο Μαρτινέγκο οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο θα αποτελείται από 15 μέλη.

Συνολικά ψήφισαν 56 άτομα (έγκυρα ψηφοδέλτια 56 με δυο λευκά). Πρώτος σε ψήφους αναδείχτηκε ο κ. Γιώργος Στειακάκης. Επίσης εξελέγησαν Βρέντζος Σπυρίδων, Γιαννουλάκης Ευάγγελος, Δανδαρής Σπυρίδων, Καραταράκης Ελευθέριος, Κατρινάκης Γεώργιος, Κεφαλογιάννης Εμμανουήλ, Μποβολέτης Διονύσιος, Μπροκαλάκης Ιωάννης, Περατσάκης Γεωργιος, Σαμπροβαλάκης Αντώνιος, Σεβαστάκης Εμμανουήλ, Στειακάκης Γεώργιος, Ταμιωλάκης Εμμανουήλ, Τζανακάκης Κωσταντίνος, Χουλιέρης Νικόλαος. Στην εξελικτική Επιτροπή ήταν και οι κ.κ. Παλλήκαρης Λιβέρης, Συγγενίδης Κωσταντίνος, Σολάκης Κωσταντίνος

Το Νέο Δ.Σ του Γ.Σ Εργοτέλης θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες. Εν τω μεταξύ στην συνέλευση που προηγήθηκε προήδρευσε ο κ. Μανόλης Βρέντζος. Ο κ. Γιώργος Στειακάκης εκπροσωπώντας τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου με την ιδιότητα του επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής καλωσόρισε τους παραβρισκόμενος τονίζοντας ότι μετά από πολλά χρόνια ο Γ.Σ. Εργοτέλης είναι αυτόνομος και καλείται να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα.

“Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια. Έχουμε ρίξει ιδιαίτερο βάρος στον εκσυγχρονισμό και την βελτίωση των εγκαταστάσεων μας. Παράλληλα εστιάζουμε στην σωστή δουλειά, στην εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία με τεχνογνωσία και νέες αντιλήψεις για τα τμήματα των ακαδημιών και τα τμήματα υποδομής. Θέλουμε να παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά. Πρέπει ο Εργοτέλης να χαράξει πορεία προς το μέλλον στηριγμένος σε υγιείς και σταθερές βάσεις και να στείλει αθλητικό και κοινωνικό μήνυμα όπως αρμόζει στην φιλοσοφία του”.

Το παρών στις εκλογές έδωσε και ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής κ. Γιώργος Τουτζάρης ο οποίος αναφερόμενος στην δημιουργία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ επεσήμανε: “Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Γ.Σ. Εργοτέλης για την σημαντική βοήθεια που μας έχουν προσφέρει. Πραγματικά χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει να προσχωρήσουμε. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Παράλληλα φροντίζουμε προκειμένου να οργανώσουμε και την Κ19”».