Βαθμολογία

Τσάλος: «Αυτόν τον κόσμο θέλουμε...»

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΟΦΗ στη φιλική ισοπαλία με την Ομόνοια εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Ηρακλειωτών Φώτης Τσάλος.

Με δήλωσή του τη Δευτέρα (28/8) στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο επικεφαλής της διοίκησης έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου, ζητώντας να συνεχίσουν τη στήριξή τους. «Θα ήθελα και προσωπικά να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΦΗ, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας στο πρώτο παιχνίδι που δώσαμε φέτος στο γήπεδό μας. Αυτόν τον κόσμο θέλουμε, αυτή την ομάδα θέλουμε.

Μια ομάδα που παλεύει στο γήπεδο και μια κερκίδα, που είναι ο δωδέκατος παίκτης που χρειαζόμαστε, χωρίς συμπεριφορές που μπορεί να βλάψουν την ομάδα μας. Βλέπουμε ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο για την ομάδα μας. Το εγχείρημά μας παραμένει δύσκολο και τους θέλουμε όλους δίπλα μας», είπε ο Φ. Τσάλος.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα κάνει νέες δοκιμές στο φιλικό ματς της Τετάρτης (30/8, 18.00) με τον Ατσαλένιο στο «Γεντί Κουλέ», για να ακολουθήσει πιο ισχυρό τεστ το Σάββατο (2/9). Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» θα παίξουν με τον Πλατανιά στα Χανιά και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00.