Βαθμολογία

Βεργέτης: «Μπορούσαν και οι δυο ομάδες τη νίκη»

Στην τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες της ΑΕΛ και του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε με δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ο τεχνικός των Αρκάδων Στάικος Βεργέτης.

Όπως ανέφερε ο τεχνικός της πελοποννησιακής ομάδας και οι δυο ομάδες μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στο παιχνίδι και τόνισε το πάθος και την ένταση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ σε ερώτηση για το που πρέπει να βελτιωθεί ο Αστέρας στη διακοπή δήλωσε ότι πρέπει να είναι στην επιθετική λειτουργία προκειμένου να παίξει η ομάδα του ακόμα πιο δημιουργικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Βεργέτη:

«Κάνανε μια τεράστια προσπάθεια και οι δυο ομάδες και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε έναν όχι καλό αγωνιστικό χώρο προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, έκαναν ευκαιρίες και μπορούσαν και οι δυο τη νίκη. Όσον αφορά την ομάδα μου εμείς είχαμε μια συνέχεια από το δεύτερο ημίχρονο μας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, βγάλαμε πάθος, ένταση, είχαμε ρυθμό και αφού βγάλαμε άμυνες στη συνέχεια προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο, αλλά κάναμε πολλά λάθη στη τελική φάση. Προηγηθήκαμε, όμως δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το υπερ μας 1-0, η ΑΕΛ ανέβασε ρυθμό και δικαιούνταν κάτι παραπάνω. Εμείς πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να είμαστε καλύτεροι στην συνέχεια που είναι δύσκολη».

Σε ερώτηση για το που πρέπει να δουλέψει ο Αστέρας στη διακοπή για να παρουσιαστεί καλύτερος δήλωσε:

«Εκεί που πρέπει να βελτιωθούμε είναι στην επιθετική λειτουργία. Είμαστε καλοί στην άμυνα, έχουμε καλή αμυντική συνοχή, γενικά άριστο αμυντικό πλάνο, όμως πρέπει να προσπαθήσουμε για να παίξουμε και ακόμα πιο δημιουργικό ποδόσφαιρο. Κλείνοντας να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ΑΕΛ».