Βαθμολογία

Πάους: «Δικαιούμασταν τη νίκη»

Στην πολύ καλή εικόνα της ΑΕΛ η οποία δικαούταν τη νίκη στάθηκε με δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός των «βυσσινί» Αντρέ Πάους που ανέφερε ότι η ΑΕΛ δικαιούταν τη νίκη.

Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε τη νοοτροπία νικητή που έδειξαν οι «βυσσινί» στο σημερινό παιχνίδι και έδωσε το σύνθημα η ΑΕΛ να συνεχίσει έτσι και θα έρθουν στη συνέχεια και οι βαθμοί.

Τέλος σε ερώτηση δημοσιογράφου της Τρίπολης για το αν αισθάνεται εμπιστοσύνη από την διοίκηση απάντησε ότι αν δεν υπήρχε εμπιστοσύνη δεν θα ήταν στον πάγκο της λαρισινής ομάδας.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Πάους:

«Ένα πολύ καλό παιχνίδι, μια πολύ καλή ομάδα η ΑΕΛ, είδατε ότι στο πρώτο μέρος μπήκαμε με καλό πνεύμα, με πνεύμα μαχητή, αλλά δεν πήγαμε τόσο καλά στο να μπορέσουμε να βρούμε τους κενούς χώρους, δηλαδή να περάσουμε τις πάσες προς τους ελεύθερους παίκτες και για αυτό δεν κάναμε και ευκαιρίες. Αλλά όταν άρχισε το δεύτερο ημίχρονο, είδαμε μια άλλη ομάδα και η δική μου γνώμη είναι ότι κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, είχαμε ευκαιρίες, δείξαμε νοοτροπία νικητή, ήμασταν μαχητικοί κάναμε πολλές φάσεις, πολλές ευκαιρίες και δικαιούμασταν τη νίκη. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι με το πνεύμα νικητή που έχουμε και να είστε σίγουροι θα έρθουν και οι βαθμοί στη συνέχεια, σήμερα χάσαμε δυο βαθμούς».

Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται εμπιστοσύνη από την διοίκηση καθώς κάποιοι παίκτες που ήταν δικές του επιλογές αποχωρούν απάντησε:

«Αν δεν είχα εμπιστοσύνη, δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ».