Βαθμολογία

Συνάντηση ΕΠΟ με Super League

Συνάντηση μεταξύ των ιθυνόντων της ΕΠΟ αλλά και αυτών της Super League είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (29/8) όπως αναφέρει ο Άρης Ασβεστάς από το sport-fm.

Στο τραπέζι θα τεθεί το θέμα της αποζημίωσης των διαιτητών της φετινής περιόδου. Σύμφωνα με το υπάρχον καταστατικό οι πληρωμές των διαιτητών θα γίνονται μετρητοίς και με τραπεζική επιταγή πριν την έναρξη των παιχνιδιών με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας.

Ο διαιτητής έχει το δικαίωμα αν δεν εξοφληθεί να μην ξεκινήσει το ματς, κάτι που ίσχυε πέρυσι στα παιχνίδια της Football League αλλά και στους αγώνες του Κυπέλλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η FIFA βέβαια δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή την διαδικασία και προτείνει οι πληρωμές να γίνονται μέσω της ΕΠΟ κάτι που συνέβαινε μέχρι την περσινή σεζόν, προκειμένου να αποφεύγεται η απευθείας επαφή των διαιτητών με τους υπευθύνους των συλλόγων.

Η ΕΠΟ δεν έχει αντίρρηση να παίξει τον ρόλο του… μεσάζοντα, ωστόσο θέλει να έχει τη δέσμευση των εκπροσώπων της Σούπερλιγκας πως οι πληρωμές θα πραγματοποιούνται εγκαίρως και δεν θα παρατηρούνται οι καθυστερήσεις του παρελθόντος.