Βαθμολογία

Mαταιώθηκε το μπαράζ

Πολύ μεγάλος θόρυβος προκλήθηκε από την Κυριακή (27/8), όταν έγινε γνωστό το σκεπτικό με το οποίο το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του Πανελευσινιακού και μία μέρα μετά αυτό προκάλεσε εξελίξεις.

Τη Δευτέρα (28/8) η Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι ματαιώνεται το μπαράζ ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης. Έστω και την τελευταία στιγμή (το παιχνίδι θα γινόταν την Τρίτη 29/9) επικράτησε η νομιμότητα και η λογική.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι δεν μπορεί να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση του Αγροτικού Αστέρα και ότι τη νέα σεζόν οι ομάδες θα είναι 17 στη Β' Εθνική. Ο ισχύων ΚΑΠ ήταν σαφής. Το κενό εξ αρχής δεν μπορούσε να καλυφθεί και όλα δείχνουν πως αυτό θα γίνει τελικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (αριθμός συνεδρίασης 2, 28/8/2017) προχώρησε στη ματαίωση του αγώνα μπαράζ που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 29/8/2017 μεταξύ των σωματείων ΓΣ Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης ΑΕ, για την κάλυψη της κενής θέσης στη Β' Εθνική Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) μετά την έκδοση της υπ' αριθμόν 86/2017 αποφάσεως του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ».