Βαθμολογία

Πετράκης: «Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα...»

Απόλυτα ευχαριστημένος έμεινε από τους παίκτες του ο Γιάννης Πετράκης στο 0-0 με την ΑΕΚ, τονίζοντας στη συνέντευξη Τύπου ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα άξιζε το τρίποντο. Αρχικά, ο τεχνικός των Ηπειρωτών ανέφερε: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες που αγωνίστηκαν, πρώτα για τη νοοτροπία και φυσικά για την προσπάθεια και την εικόνα που είχαμε στη διάρκεια του ματς. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Εκτιμώ ότι δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα. Με βάση τις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις ευκαιριών το αποτέλεσμα μας αδικεί. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό ενισχύει ό,τι είπα για τους παίκτες μου. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας. Σήμερα ήταν συναρπαστικός ο κόσμος και θα μας βοηθήσει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν μυστικά, όταν υπηρετούμε αυτά που πρέπει, τότε βγαίνουν. Το ποδόσφαιρο είναι πολλά πράγματα μαζί, όχι μόνο ένα. Ήταν επιπλέον κίνητρο ότι παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα. Υπηρετήσαμε σε υψηλό βαθμό το πλάνο μας, είχαμε ποιότητα, πίστη, όλα αυτά δεν πρέπει να τα χάσουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος». Από εκεί και πέρα, είπε:

Για τις μεταγραφές και την παρουσία του Δημήτρη Παπαδόπουλου στα Ιωάννινα: «Κάτι θα κάνουμε. Δεν πρόκειται να απαντήσω περισσότερα».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και πόσο θα βοηθήσει: «Ο χρόνος είναι πάντα χρήσιμος. Δεν μπορούμε να κάνουμε αποτίμηση από τώρα».

Για την απουσία του Κόντε: «Νομίζω δεν φάνηκε η απουσία επιθετικού. Ο Κόντε είναι αισθητή απουσία, αλλά και πέρυσι έλειψε σε κάποια ματς. Σε βάθος χρόνου στοιχίζουν τέτοιες ελλείψεις».

Για το κινούμενο χαλί όπως αποκάλεσε τον αγωνιστικό χώρο ο Χιμένεθ: «Για μένα δεν είναι αιτία που έπαιξε ρόλο στην εικόνα του ματς. Ήταν πολύ καλό το γήπεδο, μόνο σε κάποια σημεία σηκώθηκε λίγο το χόρτο».

Για το αν τον εξέπληξε κάποιος παίκτης του: «Όχι, το περίμενα για όλους. Πιστεύω πολύ στα παιδιά, χωρίς πίστη δεν γίνεται τίποτα».

Για τον Μαυροπάνο που καθιερώνεται: «Θα εξακολουθήσω να έχω την ίδια στάση με όλους. Υπομονή και δουλειά χρειάζεται. Ο χρόνος θα δείξει για κάθε παιδί».