Βαθμολογία

«Να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας»

Σπανίζει στις μέρες μας να βλέπεις οπαδούς και των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο και μάλιστα να κάνονται δίπλα δίπλα χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Έγινε, όμως, στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή (27/8) με τους φίλαθλους του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ήταν, μάλιστα, τέτοια η ικανοποίηση των ανθρώπων του Πανιωνίου από τη συμπεριφορά του κόσμου τους που εκδόθηκε λίγες ώρες μετά το ματς ευχαριστήρια ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέλει να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο και ειδικά τους «Πάνθηρες» για την άψογη συμπεριφορά τους και την συγκλονιστική τους συμπαράσταση στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Οι διατάξεις του νέου πειθαρχικού κώδικα είναι ιδιαίτερα αυστηρές και στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι από το γεγονός ότι οι φίλαθλοι έδειξαν πως θα αποτελέσουν αυτοί οι ίδιοι την ασπίδα για την προστασία της ομάδας μας, αλλά και της έδρας μας. Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια την ίδια ακριβώς στήριξη, προκειμένου να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας και αυτή τη χρονιά».