Βαθμολογία

Ανιγκό: «Απογοητευμένος με την ισοπαλία»

Ο Λεβαδειακός έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό υποχρεώνοντας τον σε ισοπαλία (0-0) στη Λεωφόρο. Μάλιστα, οι Βοιωτοί θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τη νίκη αν ήταν λίγο πιο τυχεροί. Εκεί στάθηκε και ο Ζοσέ Ανιγκό, σημειώνοντας στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του αδικείται από το αποτέλεσμα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Βοιωτών:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που φεύγω από το γήπεδο αυτό μόνο με έναν πόντο. Αν μου το έλεγαν όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα θα ήμουν ευχαριστημένος όμως σήμερα είμαι πολύ λυπημένος».

Για τα συναισθήματα μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές: «Όταν ήρθα στον Λεβαδειακό η ομάδα ήταν έτοιμη να πέσει. Είναι σίγουρο ότι στο τέλος ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει πιο πάνω όμως αυτή την στιγμή αυτό που μετράει είναι να είμαστε στα μέσα του πίνακα ώστε να μην κινδυνεύσουμε με υποβιβασμό».

Για το αν μπορεί η ομάδα του να κάνει την έκπληξη: «Αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι θα είμαστε πολύ δύσκολη ομάδα για όλους τους αντιπάλους. Θέλουμε έναν ακόμα επιθετικό όμως που να έχει το εύκολο γκολ».

Για το αν έδειξε σήμερα ο Λεβαδειακός πως δεν ήταν τυχαίο το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ: «Πίσω από τα αποτελέσματα υπάρχει πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Τίποτα δεν είναι τυχαίο».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Eίναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε τόσες μέρες τόσα ματς. Ήμουν σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι κουρασμένος. Μέσα στην εβδομάδα είχαμε δει όλα όσα κάνει στο γήπεδο και είχαμε προετοιμαστεί».

Για τις άδειες εξέδρες: «Δεν είναι αυτό δυστυχώς. Το ποδόσφαιρο παίζεται με τους θεατές. Οι θεατές είναι αυτοί που δίνουν ενέργεια και πίεση».

Για το πως είναι να συνεργάζεται με έναν παίκτη σαν τον Μπραντάο: «Τον είχα παίκτη στην Μαρσέιγ. Η χαρά μου είναι να παίρνω έναν μικρό παίκτη και να τον κάνω σταρ. Τώρα πρέπει να προσπαθώ να τον διαχειριστώ σωστά. Έχω συνεργαστεί με μεγάλους παίκτες και για μένα το θέμα δεν είναι αυτό».

Για το αν περιμένει άλλες μεταγραφές: «Είμαστε Λεβαδειακός και δεν έχουμε πολλά χρήματα. Χρειαζόμαστε έναν επιθετικό αλλά αν μου ζητηθεί να παίξω με τους μικρούς θα το κάνω».