Βαθμολογία

Φιλικό διπλό με Διαμαντόπουλο ο Άρης

Ένα πολύ δυνατό φιλικό ανάμεσα σε δύο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής διεξήχθη την Κυριακή (27/8) στα Τρίκαλα. Ο τοπικός ΑΟΤ φιλοξένησε σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα (τα έσοδα θα πάνε στην οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου) τον Άρη, με τους «κίτρινους» να παίρνουν τη νίκη με 1-0.

Στο 17’ οι Θεσσαλονικείς ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διαμαντόπουλου, το οποίο κέρδισε ο Μουμίν. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 1-1, ωστόσο το δυνατό σουτ του Καπού κατέληξε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου μπήκε καλύτερα και απείλησε στο 47’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόλια. Οι Θεσσαλονικείς απάντησαν στις ευκαιρίες στο 52΄με το πολύ καλό σουτ του Κάσσου ενώ η τελευταία καλή στιγμή ανήκε στον ΑΟΤ όταν ο Ζγκουρί δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση στο 80’.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Αθανασόπουλος, Βέρτζος (80΄Γκαλίτσιος), Κοτσώνης (46΄Γιαννίτσης), Πάνος, Γκόλιας, Αναστασόπουλος (46΄Τεγούσης), Τσιάρας, Γροντής (70΄Τόμιτς), Μίλιεβιτς (74΄Ντιατά), Τσίπρας (64΄Ζγκούρι), Καπό.

ΑΡΗΣ: Καντιμοίρης (46΄Αναγνωστόπουλος), Βαλεριάνος (64΄Τσουμάνης), Σόουζα, Δεληζήσης (34΄λ.τρ. Μαραγκός), Τζανακάκης (46΄Μπούρμπος), Νίκιτς, Μουμίν (82΄Νέτο), Μπαργκάν (64΄Πασάς), Κάσσος (64΄Ντούνης), Στεφάνοβιτς (64΄Λώττας), Διαμαντόπουλος (64΄Καπνίδης, 80΄Κλιγγόπουλος).