Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Θα έχουμε σύντομα ανακοινώσεις»

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Πανιωνίου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης έμεινε ο Μιχάλης Γρηγορίου και αυτό είναι αναμενόμενο από τη στιγμή που η ομάδα του κέρδισε με 2-0 παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς των Νεοσμυρνιωτών αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά. Σημείωσε πως θα αποκτηθεί αμυντικός χαφ και πως θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Μπέλεκ και Σπιριντόνοβιτς εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο (ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά). Υπενθυμίζεται πως αμφότεροι παρακολούθησαν από την κερκίδα το ματς. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη σήμερα, αφού ήταν και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Είχα πει στα παιδιά ότι έπρεπε να πάρουμε τη νίκη, ώστε να έχει μεγαλύτερη αξία η νίκη στην Κέρκυρα, Από την αρχή ήμασταν πολύ καλοί. Προσπαθούμε να αλλάζουμε πράγματα όσον αφορά τον τρόπο πίεσης. Να πιέζουμε ψηλά. Δεν κλειστήκαμε σε καμία φάση του αγώνα. Αν εξαιρέσω την φάση των καθυστερήσεων, ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε καθόλου αμυντικά. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».

Για τον στόχο του φετινού Πανιωνίου: «Στόχος έχω πει ότι είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Δεν μπορείς να κοιτάς πιο χαμηλά από εκεί που έχεις βρει κάτι. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Να έχουμε βάθος ως ομάδα και να το διατηρήσουμε αυτό. Είναι νωρίς ακόμα γι' αυτά όμως».

Για το που θα δουλέψει στην διακοπή του πρωταθλήματος: «Μπορεί να είμαστε καλά από φυσική κατάσταση, 'όμως αυτό που θα πρέπει να συμπληρώσουμε είναι τα κομμάτια τακτικής. Να δουλέψουμε πράγματα που μας λείπουν. Να αλλάξουμε κι άλλα συστήματα. Και πάντα φυσικά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Μία ομάδα που δούλεψε σε 20-25 μέρες για ένα επίσημο παιχνίδι πάει να πει ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμη».

Για τον τραυματισμό του Χατζισαφί: «Αύριο θα μάθουμε. Έχω την εντύπωση ότι εφόσον συνέχισε και ήταν καλά, νομίζω θα το γλυτώσουμε με το μικρότερο χρονικό διάστημα. Αισθάνεται καλύτερα».

Για το αν ήταν ρίσκο που συνέχισε ο Χατζισαφί: «Ο καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος ο παίκτης. Μας είπε ότι ήθελε να συνεχίσει και αισθανόταν καλά. Δεν μπορούσα να βγάλω έναν παίκτη που μου έλεγε ότι ήθελε και μπορούσε να συνεχίσει».

Για τους Μπέλεκ και Σπιριντόνοβιτς: «Ήρθε και ο Μπέλεκ και ο Σπιριντόνοβιτς. Κοιτάμε αμυντικό χαφ και θεωρώ ότι μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες θα έχουμε ανακοινώσεις».

Για το πως υπολογίζει τους παίκτες: «Για τον Σπιριντόνοβιτς θέλουμε να έχουμε βάθος στα άκρα. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και με το Κύπελλο. Και για τον Μπέλεκ τα ίδια ισχύουν, αν και εφόσον περάσει τα ιατρικά και πάνε όλα καλά. Γενικά στο σκεπτικό μας είναι ότι θέλουμε να έχουμε βάθος στην ομάδα. Προσφέρονται και αυτά τα παιδιά».