Βαθμολογία

Φιλικό 1-0 για Παναχαϊκή κόντρα στην Προοδευτική

Η Παναχαϊκή επικράτησε με 1-0 της Προοδευτικής στο γήπεδο της Αγυιάς, με δυνατό σουτ του Ελευθεριάδη στις καθυστερήσεις (92′).

Οι Πατρινοί, στο πρώτο τους φιλικό μπροστά στους φιλάθλους τους και ειδικά στο β’ ημίχρονο έβγαλαν αυτοματισμούς και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο. Γενικά, η Παναχαϊκή έδειξε ότι έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες και δοκίμασε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετό «νωθρό» και από τις δύο πλευρές, με την Πατρινή ομάδα να προσπαθεί να γίνει απειλητική, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις έπεφτε πάνω στην καλά οργανωμένη άμυνα της Προοδευτικής. Στο δεύτερο μέρος όμως, η Παναχαϊκή παρουσίασε ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο, ήταν πιο επιθετική και δεν έλειψαν οι καλές στιγμές για να πετύχει γκολ κάτι που έγινε στο τέλος.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Μπιτσάκος, Γκίνο, Φωτάκης, Στεργίδης, Αποστολόπουλος, Μαστραντωνάκης, Γκέσιος.

Έπαιξαν και οι: Χαλκιάς, Αγουρίδης, Μασούρας, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Σπανός, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης

Προοδευτική (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Μπρέκου, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μαρής, Χρήστου, Μπέλερης, Κανελλόπουλος, Δηλαβέρης, Ντάλλας