Βαθμολογία

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 0-0

Γκέλα ολκής για Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Το "τριφύλλι" σε μια πολύ κακή εμφάνιση αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα με τον Λεβαδειακό στο κεκλεισμένων των θυρών "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 2η αγωνιστική της Super League.

Οι Βοιωτοί απέδρασαν από την Αθήνα με ένα πολύ σημαντικό βαθμό για την μάχη της παραμονής, ενώ δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι θα μπορούσαν άνετα να έχουν πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στους πολύ κακούς "πράσινους". Όχι μια ούτε δυο, αλλά τέσσερις τουλάχιστον φορές οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε θέση βολής, όμως άλλοτε ο Βλαχοδήμος και άλλοτε η αστοχία τους, τους στέρησε μια τεράστια και ιστορική νίκη.

Από την άλλη για τον Παναθηναϊκό τι να πούμε. Πολύ κακός, απογοήτευσε τον κόσμο του που παρακολούθησε από την τηλεόραση τις προσπάθειες των παικτών και ήδη πριν ακόμα βγει ο Αύγουστος είναι στο -6 από τον Ολυμπιακό και ίσως από την ΑΕΚ αν η τελευταία νικήσει στα Γιάννενα τον ΠΑΣ.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος, Αλτμαν (67’ Γιόχανσον), Ζέκα, Λουντ, Καμπέσας (46’ Τσάβες), Λουτσιάνο, Μολίνς (72’ Χατζηγιοβάνης).

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος (86’ Καλτσάς), Ζαραδούκας, Γιακουμάκης (86’ Καψάσκης), Γιουσούφ, Μπραντάο (77’ Βασιλείου).