Βαθμολογία

ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 3-1

Νίκη ηρεμίας πέτυχε σήμερα (27/8) η ομάδα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Κέρκυρα με 3-1 στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα για την 2η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου προηγήθηκε λίγο πριν το ημίχρονο, ισοφαρίστηκε από τους Φαίακες στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ωστόσο στην επανάληψη με δυο τέρματα έφτασε στη νίκη με 3-1.

Το 1-0 πέτυχε στο 41' ο Πρίγιοβιτς για να ισοφαρίσουν οι νησιώτες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νούνιες. Στην επανάληψη ο Δικέφαλος με ένα καλό πεντάλεπτο (55-60) μετέτρεψε το 1-1 σε 3-1 και πήρε τη νίκη. Αρχικά στο 55' ο Πέλκας πέτυχε το δεύτερο γκολ των κυπελλούχων Ελλάδος και ο Μακ διαμόρφωσε στο 60' το τελικό 3-1.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λεβέκ (65' Πούγγουρας), Κάτσε, Σάκχοφ, Κάμπος, Πέλκας, Λημνιός (58' Μακ), Πρίγιοβιτς (78' Κουλούρης).

Κέρκυρα (Κώστας Χριστοφοράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Γκόμεζ, Κόντος (62' Μπάουμαν), Ντιόγκο, Σιόντης, Νούνιες (52' Επστάιν), Ντουάλα, Ζορμπάς (75' Μεληκιώτης)