Βαθμολογία

Εύκολα το Αιγάλεω, 4-1 το Ζευγολατιό

Εύκολη ήταν η επικράτηση της ομάδας του Αιγάλεω με αντίπαλο το Ζευγολατιό Κορινθίας σε φιλική αναμέτρηση στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης". Οι Αθηναίοι παρουσιάστηκαν αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με το πρόσφατο φιλικό με το Κερατσίνι και νίκησαν εύκολα με 4-1 την ομάδα της Κορίνθου.

Στο πρώτο ημίχρονο το Αιγάλεω είχε την υπεροχή και το Ζευγολατιό προσπαθούσε να αμυνθεί και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, ενώ στην επανάληψη το "Σίτι" ήταν καλύτερο φτάνοντας στην επικράτηση.

Το Αιγάλεω πήρε το προβάδισμα στο 29' με κοντινό σουτ του Βέρμπη από εκτέλεση φάουλ του Ψυχογιού, για να κάνει ο δημιουργός του 1-0, το 2-0 στο 40' με σουτ στη κλειστή γωνία του Σκούρτη. Τρία λεπτά μετά την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Βέρμπης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-0 και στο 70' ο Παπαδόπουλος πέτυχε το τέταρτο τέρμα της ομάδας της Δυτικής Αττικής. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 90' ο Σούλης.

Αιγάλεω (Ηλίας Καλοπήτας): Κατσούλης (46′ Γιώρας), Κάρδαρης (67′ Κοντιζάς), Ιωαννίδης (67 Τζαφεράκος), Μεϊμάρογλου (71′ Αρβανιτης), Δάρρας (57′ Παπουτσής), Σκοπελίτης (71′ Ναυπλιώτης),Γούλας (57′ Θ. Σταύρου), Σταύρου Η. (67′ Τουλουβασίλης), Σαπαλίδης (46′ Σπανός), Ψυχογιός (71′ Τσαρκάνι), Βέρμπης (67′ Παπαδόπουλος).

Ζευγολατιό (Παντελής Κολλιάκος): Σκούρτης, Αποστολάκης, Πεναίσης (59′), Καντιλιεράκης (75′ Κουτσουμπέλας), Σούλης, Μαλαχάτης, Ζάρκος (59′ Ζαχαρόπουλος), Διαμαντόπουλος, Μαραθιανός (46′ Πρέμπος), Βαλερί (67′ Μαντζώρος) Κοντογιάννης.